05 / 07 / 2024

Ayaydın Tekstil Grubu

Ayaydın Tekstil Grubu

Ayaydın Tekstil Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ayaydın, “Bu yıl yurtdışında en az 20 mağaza açacağız” diyor

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

İhlas Grubu'nun 3 projesinde teslimler başladı!

 İhlas İnşaat Grubu'nun Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Ispartakule’deki 3 projesinde teslimler başladı.

Aydın Ayaydın'dan çimento zamlarına ilişkin açıklama!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Rahmi Turan bugünkü köşesinde inşaat sektöründe yaşanan zam fırtınasını ve Rekabet Kurumu'nun kurucu Başkanı Prof. Dr. Aydın Ayaydın'ın çimento zamlarına ilişkin değerlendirmesini kaleme aldı. İşte Rahmi Turan'ın o yazısı...

Ergün Polat İnşaat Grubu'ndan Dayanıklı Binalar projesine destek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ergün Polat İnşaat Grubu Dayanıklı Binalar projesine destek veriyor...

Hacı Emin Aydın vefat etti!

EMAY (Emin Aydın) Şirketler Grubu'nun isim babası ve EMAY Uluslararası Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Aydın'ın babası Hacı Emin Aydın vefat etti. 

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

Tudors 2023’te mağaza sayısını 500’e çıkaracak!

2020 hazır giyim sektörü için önemli hedeflerinin olduğu ve önceden planlamalarını yaptıkları bir sene yaşadıklarına dikkat çeken Tudors CEO'su Yaşar Ayaydın, pandemi sebebiyle hedeflerin sekteye uğradığını dile getirdi. Ayaydın, 2023’te mağaza sayısını 500’e çıkaracaklarını belirtti.

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

Hilal Akgün Tekstil İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Hilal Akgün Tekstil İnşaat Gıda ve Unlu Mamülleri Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Akgün tarafından kuruldu.

Recep Çimen, STFA İnşaat Grubu Genel Müdürü oldu!

11 Temmuz 2019 tarihi itibariyle STFA İnşaat Grubu Genel Müdürlüğü görevine Recep Çimen atandı... 

Saral İnşaat'ın acı günü! Fahira Kara vefat etti!

Saral İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Zeki Kara'nın annesi Fehime Kara vefat etti. Saral İnşaat Grubu taziye ilanı yayınladı. 

Akın Tekstil ve İBB Bakırköy arazisi için uzlaşamadı!

Akın Tekstil'in bir dönem üzerinde fabrikasının bulunduğu Bakırköy Osmaniye'deki 51 bin metrekarelik arazi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 3 yıldır devam eden alım görüşmelerinden sonuç çıkmadı.

Ayaydın Miroglio Grubu 20 yeni mağaza açacak!

AYAYDIN Miroglio Grubu (İpekyol, Twist, Machka) Genel Müdürü Uğur Ayaydın, 2019'da yurtiçi ve dışında 10'ar mağaza daha açacaklarını söyledi...

Ayaydın Tekstil Grubu Haberi

Ayaydın Tekstil Grubu
Piyasada Cobalt gömlekleriyle bilinirken 1.5 yıl önce TUDORS markasıyla fiyatların 19.90’dan başladığı 72 mağazalık bir gömlek mağazaları zinciri kuran Ayaydın Tekstil Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Ayaydın, “Bu yıl yurtdışında en az 20 mağaza açacağız”...