28 / 04 / 2024

İhlas Grubu'nun 3 projesinde teslimler başladı!

İhlas Grubu'nun 3 projesinde teslimler başladı!

 İhlas İnşaat Grubu'nun Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Ispartakule’deki 3 projesinde teslimler başladı.



İhlas İnşaat Grubu’nun marka projeleri arasında yer alan  Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4’ te teslimler başladı. Anahtar teslimlerin başladığı yeni evlerine taşınan aileler büyük mutluluk yaşadı.

“Bizim Evler” markasıyla Ispartakule’ye damga vuran ve 8. projesini tamamlayan İhlas İnşaat Grubu, Türkiye'de aynı lokasyonda bu kadar çok projeyi hayata geçiren tek şirket ve marka olurken Büyükçekmece’de inşa ettiği Bizim Evler Güzelce projesini tamamladı. Yatırımcıların gözdesi Beylikdüzü’nde de daha önce 5 bini aşkın dairenin yer aldığı ‘Marmara Evleri’ projelerine de imza atan İhlas İnşaat Grubu, aynı bölgede serinin en yeni sitesi ‘Marmara Evleri 4’te teslimlere başladı.

İhlas Grubu nun 3 projesinde teslimler başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İhlas İnşaat Grubu projelerini tercih eden tüm alıcıların yüzünü güldürdüğünü dile getiren konut sahipleri; Bizim Evler projelerinin 1’den 8’e, Marmara Evleri projelerinin de 1’den 4’e kadar site yapmasında kalite ve güvenin yattığını dile getirdi.

“MARMARA EVLERİ 4” BEYLİKDÜZÜ’NÜN YILDIZI OLDU

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İhlas İnşaat Grubu, "Marmara Evleri 4" projesini Beylikdüzü’nün en dikkat çeken lokasyonunda, E-5 Karayolu ve Marmara Denizi arasında hayata geçirdi. İhlas İnşaat Grup, diğer projelerinde olduğu gibi Marmara Evleri 4'te de 1. sınıf malzeme ve işçilik, konutlarda da trend haline gelen en kaliteli ürünleri kullandı. Projenin mutfaklarında ankastre ürünler, salonlarda ‘inverter’ klimalar, mutfak ve banyolarda 1. sınıf mobilya ve armatürler kullanıldı. Projedeki konutlarda geniş ve kullanışlı balkonlar dışında çamaşır ve kurutma makinesi için de ayrı kısımlar dizayn edildi.

İhlas Grubu nun 3 projesinde teslimler başladı!

Projelerde her konut için özel tahsisli kapalı otoparklar bulunurken ikinci araçlar ile misafir araçlara da önem verildi. 24 saat tam beslemeli jeneratöre yer verilen Marmara Evleri 4 projesinde 44 dükkan ve 640 konut bulunuyor. Projedeki konut büyüklükleri ise 126 ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Zengin sosyal donatı alanlarına ve geniş peyzajlarına yer verilen Marmara Evleri 4'te; kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, bay ve bayanlara özel fitness salonu, açık spor alanları, çocuk oyun parkı,  yürüyüş yolları, mescit ve taziye odası bulunuyor.

Devlet okullarına, özel kolejlere, kamu kurumlarına, hastane ve özel sağlık kuruluşlarına yürüme mesafesinde konumlanan Marmara Evleri 4 projesi, merkezi konumuyla ön plana çıkıyor. Proje, İstanbul’un en işlek ulaşım aksı E-5 Karayolu'ba, TEM Otoyolu'na, sahil, marina ve pek çok AVM’ye yakın lokasyonuyla da alıcılarına büyük avantaj sunuyor. 

İhlas Grubu nun 3 projesinde teslimler başladı!

DENİZE KOMŞU “BİZİM EVLER GÜZELCE”

Büyükçekmece'nin en büyük projesi olarak dikkat çeken Bizim Evler Güzelce; sahile ve marinaya yakın lokasyonunun yanı sıra az katlı yapılaşmasıyla da ön planda. 709 konutun ve 111 ticari ünitenin bulunduğu proje; E-5 Karayoluna cepheli cadde dükkanlarıyla hem site sakinlerinin hem de bölgenin gereksinimlerini yanıtlayacak özellikte tasarlandı. 60 bin metrekare büyüklüğünde peyzaj alanının bulunduğu projede çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, bisiklet yolu, koşu parkuru, futbol, voleybol ve basketbol sahaları bulunuyor. 

 İhlas Grubu nun 3 projesinde teslimler başladı!

ISPARTAKULE’NİN EN ÖZEL PROJESİ “BİZİM EVLER 8” 

Ulaşım ağları ile çevrilmiş bölgede sağlam zeminde inşa edilen Bizim Evler; tren, planlanan metro ve Kanal İstanbul’a komşu lokasyonuyla her geçen gün daha da değerleniyor.  Kalitesi ile dikkat çeken 7 etabın hayata geçirildiği Ispartakule’de serinin 8’incisi ile Bizim Evler markası bölgenin yıldızı olmayı sürdürüyor. Yaşamın başladığı Ispartakule’nin en özel butik projesi Bizim Evler 8 projesinde; iki blokta 236 konut ile 29 cadde mağazası ve sosyal tesisler bulunuyor.
 
İhlas İnşaat Grubu’nun yakın zamanda Ispartakule’de Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerine start vermesi öngörülüyor.

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!


Geri Dön