27 / 04 / 2024

TOKİ'nin 4 yeni projesinde teslimler başladı!

TOKİ'nin 4 yeni projesinde teslimler başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 4 yeni projesinde teslimler başladı. İşte TOKİ tarafından sahiplerine teslim edilecek olan o projeler...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 4 yeni projesi için teslimler başladı. İşte  TOKİ  tarafından teslim edilecek o projeler...

SAKARYA CAFERİYE'DEKİ 403 KONUT SAHİPLERİNE TESLİM EDİLİYOR

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sakarya Kocaali Caferiye Mahallesi’nde yapımına başlanan 403 adet konutun inşa çalışmaları tamamlandı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre Sosyal Konut Projeleri kapsamında hayata geçirilen konutlar; hak sahiplerine 15-30 Ocak 2024 tarihleri arasında teslim ediliyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre söz konusu proje ile beraber kamelyaları, fitness alanları, çocuk oyun alanları ve tüm sosyal donatılarıyla yeni bir yaşam alanı da oluştu.

TOKİ nin 4 yeni projesinde teslimler başladı!

TUZLA VE MALTEPE'DE TESLİM HEYECANI

Türkiye genelinde 50 bin ve 100 bin sosyal konut projeleri kapsamında Tuzla sosyal konutları şeklinde duyurulan ve Tuzlada 2.718 konut, Maltepe 4.028 konut olmak üzere toplam 6.746 konutun inşaatı hızla sürüyor. Etaplar halinde teslim aşamasına gelen söz konusu konutlarda da teslim heyecanı yaşanıyor.

KAYAŞEHİR PROJESİNDE DE TESLİMLER BAŞLAMIŞTI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde 50 bin ve 100 bin Sosyal konut projesi kapsamında teslim edilen konutlara ilave olarak İstanbul’un en gözde semtlerinden olan Kayaşehir’de de konut teslimlerine başlamıştı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre İstanbul Başakşehir Kayaşehir’de 4 etap olarak inşa çalışmalarına başlanılmış olan 2 bin 450 sosyal konut tamamlanmış ve konutlar 15 Ocak 2024 tarihinde teslim edilmeye başlandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayaşehir konutları, millet bahçesinin ve şehir hastanesinin yanı başında yükseliyor. 4 etap olarak inşa edilen projeler yatay ve özgün mimariyle, sosyal donatıları, yeşil alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otoparkları ile dikkat çekiyor.

 

Türkiye'nin en zenginleri listesi değişti! Hangi patron liderliği kime kaptırdı?

Yabancı yatırımcı açısından hukuk sistemi önemli midir?

İstanbul'da 4 günde dört bina tahliye edildi!


Geri Dön