04 / 05 / 2024

Ayazağa Beyazıt Öztürk evi nerede

Ayazağa Beyazıt Öztürk evi nerede

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, Ayazağa’da ormanla çevrili bir alan içinde yer alan projeden 2.5 milyon TL’ye ev aldı.

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede? KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi!

KİPTAŞ Ayazağa projesi nerede sorusunun yanıtı ve KİPTAŞ Ayazağa fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ayazağa KİPTAŞ projesinde 70704 konut 334 ofis bulunuyor.

İTÜ Ayazağa Arı Teknokent-1 alanı 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sarıyer ilçesi, İTÜ Ayazağa Arı Teknokent-1 alanına ilişkin 20.01.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Gezi Parkı'nın mülkiyeti Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfına geçti!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin "Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı"na geçtiğini duyurdu.

Ayazağa’daki İBB’ye ait 40 taşınmazın satışına karar verildi!

Sarıyer Ayazağa'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne ait 40 adet taşınmazın üzerinde yapısı bulunan ve yapı kayıt belgesi almış olan vatandaşa satış yetkisi verildi.

Beyazıt Öztürk İspanya’daki evini 600 bin dolara satıyor!

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, İspanya’da daha önce 400 bin dolara satın aldığı evini 600 bin dolara satışa çıkardı. Öztürk, annesiyle birlikte yaşamak için bahçeli ve havuzlu bir villa arıyor.

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya askeri lojman!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya 320 konutluk proje!

TOKİ Sarıyer Maslak Ayazağa'da yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ İstanbul ili Sarıyer ilçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş ihalesi 11 Kasım'da yapılacak...

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri imar planı askıda!

Beşiktaş - Sarıyer İlçeleri, Dolmabahçe - Levazım - Baltalimanı - Ayazağa Tünelleri Projesi'ne ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Beyazıt Öztürk Bebek'ten villa aldı!

Ayazağaza'da orman içindeki bir siteden 2.5 milyon liraya aldığı iki daireyi birleştiren Beyazıt Öztürk, aradığı huzuru yeni yuvasında da bulamadı ve eski semti Bebek'e geri döndü.

Gaziosmanpaşa beyaz yakalıların gözdesi oldu!

İstanbul’da kentsel dönüşümün son sürat devam ettiği ilçe Gaziosmanpaşa, bölgenin sosyo-kültürel dönüşümüne de liderlik ediyor. Yatırımcılar üzerinde yapılan araştırmaya göre, Gaziosmanpaşa beyaz yaka çalışanlardan oluşan kitle için cazibe yaratıyor.

Dolmabahçe-Ayazağa tünellerinde çalışmalar bu sabah başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabında çalışmalar bu sabah başladı...

Dolmabahçe-Ayazağa tünellerinin 1. Etap çalışmaları başladı!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabında çalışmalar başladı..

Ayazağa Beyazıt Öztürk evi nerede Haberi

Ayazağa Beyazıt Öztürk evi nerede

Gürültüden ve trafikten bunalan Beyazıt Öztürk, Bebek’teki evinden taşındı. Öztürk, Ayazağa’da ormanla çevrili bir alan içinde yer alan projeden 2.5 milyon TL’ye ev aldı


Magazin basını ve ünlü simaların buluşma noktası olan Bebek’in keşmekeşinden sıkıldığı öne sürülüyor. Bir süre önce yeni evine taşınan Öztürk'ün doğayla iç içe ve gözlerden uzak bir hayat sürmek istediği düşünülüyor....