18 / 05 / 2024

Ayazma Caddesi düzenleme işi

Ayazma Caddesi düzenleme işi

Şile Ihlamur Ve Ayazma Caddeleri Düzenleme İnşaatı yapım işi 3 Eylül günü ihaleye çıkıyor...

Düzce Rıhtım Caddesi'nde düzenleme çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Rıhtım Caddesi TOKİ evleri mevkiinde cadde düzenleme işlemine başladı

Gebze'de üst yapı düzenleme çalışmaları başladı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, fen işleri tarafından Gaziler Mahallesi Şehit Fahri Kır Caddesi üzerinde başlatılan ve trafik akışını rahatlatacak üst yapı düzenleme çalışmalarını yerinde denetledi

Silivri İnönü Caddesi'ndeki kavşak düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Trafik akışını daha düzenli hale getirerek, yoğunluğun azaltılması amacıyla Silivri Belediyesi ekipleri İnönü Caddesi’nde geometrik düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Ereğli'de Çetin Apatay Caddesi Düzenleme Projesi çalışmaları başladı!

Kdz. Ereğli Belediyesi’nce Çetin Apatay Caddesi Düzenleme Projesi için çalışmalar başladı. Projenin açılış töreni 29 Nisan Cuma günü saat 15.00’te yapılacak.

Giresun İnönü caddesinde düzenleme çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi'nin 2016 yılı programında yer alan İnönü Caddesi düzenleme ve yenileme çalışmaları başladı. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu çalışmaları yerinde inceledi...

Malatya’da cadde ve sokak düzenleme çalışmaları düzenlendi!

Malatya’da cadde ve sokak düzenleme çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Halep Caddesi’nde düzenleme çalışmalarında sona yaklaştı.

Antalya Muratpaşa'da Bina Cephe Düzenleme 2. Etap ihalesi yapıldı!

Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap çalışma ihale yapıldı. Çalışmalar kapsamında, 40 binanın, 58 bin metrekarelik cephesi, Akdeniz renkleri ile boyanacak.

Kiracı aleyhine düzenleme yasağı nedir?

Kiracı, aksine sözleşme ve yerel âdet olmadıkça, kira bedelini ve gerekiyorsa yan giderleri, her ayın sonunda ve en geç kira süresinin bitiminde ödemekle yükümlü oluyor. Peki, kiracı aleyhine düzenleme yasağı nedir?

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu 10 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.00'de gerçekleşecek.

İznik Sahili Düzenleme projesi onaylandı!

İznik Sahili Düzenleme Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından proje ihalesi tamamlanan ve Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından onaylanan projenin önümüzdeki aylarda yapım ihalesinin de gerçekleştirileceği bildirildi.

Akşehir’de cadde düzenleme çalışmaları sürüyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerde başlattığı yatırımlar kapsamında Akşehir’de ana cadde düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

Denizli'de kavşak düzenleme çalışmaları sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta sürüyor.

Manisa Kurşunlu Han’da çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Yaklaşık 500 yıl önce 16. yüzyılda Gedik Ahmet Paşa Manisa’nın Alaşehir ilçesine yaptırılan Kurşunlu Han’da çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Ayazma Caddesi düzenleme işi Haberi

Ayazma Caddesi düzenleme işi
İhale şu şekilde; 

İhale Kayıt No: 2012/102637

İhale Tarih ve Saati: 03/09/2012 10:30

İlgili Müdürlük/Birim Yapı İşleri Müdürlüğü

İlgili Adres: M.Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. Nu:62 Merter/İSTANBUL GÜNGÖREN/İSTANBUL

İlgili Telefon: (0212) 449 47 97

İlgili Faks: (0212) 449 47 68

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. Nu: 62 Kat:4 Merter Güngören/İSTANBUL

İhale Türü: YAPIM

İhale Usulü: Açık İhale

Niteliği ve Miktarı: İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Hizmetin Yapılacağı Yer / Teslim Yeri: Şile

İşin Süresi / Teslim Tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihten...