19 / 05 / 2024

Ayazoğlu Proje Emlak İnşaat kimin 

Ayazoğlu Proje Emlak İnşaat kimin 

Ayazoğlu Proje Emlak İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ecem Akkaya tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Musaoğlu Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Kerim Musaoğlu ve Abdulsamed Musaoğlu ortaklığında kuruldu.

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilan Yıldıko, Ezgi Yıldıko ve Zeki Yıldıko ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu'nda emlak vergisi tartışması!

2022 yılı için emlak vergisi zam oranları belli oldu. Beyoğlu'nda yapılan yüzde 80'lik zam Beyoğluların tepkisine neden oldu. 

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Ankara Saraçoğlu projesinde otopark tartışması!

Cumhuriyet'in ilk toplu konut projesi Saraçoğlu evlerinde, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın başlattığı restorasyon devam ediyor. Koruma Kurulu, otoparkı onaylamış. Otopark, otele dönüştürülecek alanın altına planlanıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

Mim Art Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mim Art Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Ayazoğlu tarafından kuruldu. 

İzmir'de emlakçılar depremzedelerden komisyon almayacak!

İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu, sosyal medyada İzmir'de ev kiralarının yükseldiği yönündeki paylaşımlara tepki gösterdi. Güleroğlu, "İzmirli emlakçılar olarak depremzedelerden, mağdur kişilerden hizmet bedelini almayacağız" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Muhtarlara emlak vergisinden bütçe ayrılsın!

Ankara'da kadın muhtarlarla biraraya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmasında muhtarlara emlak vergisinden bütçe verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balcıoğlu Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Hasan Balcı ve Hüsna Balcı ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu'ndan Emlak Konut GYO kampanyasına destek!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO’nun son yıllarda yapmış olduğu en önemli kampanyası olan “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına 2 projesi ile katıldı.

Ayazoğlu Proje Emlak İnşaat kimin  Haberi

Ayazoğlu Proje Emlak İnşaat kimin 

Ayazoğlu Proje Emlak İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ecem Akkaya tarafından kuruldu.


Ayazoğlu Proje Emlak İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a)Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt vemontaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ayazoğlu Proje Emlak İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi  adres; A.VEYSEL M.HADIMKÖY-BAHÇEŞEHİR YOLU CD.N TEPE SİT.D BLK.5D/30...