18 / 05 / 2024

Aycan Gayrimenkul Greenox fiyatları 2016

Aycan Gayrimenkul Greenox fiyatları 2016

İstanbul Kağıthane'de konumlandırılan Greenox Çeliktepe projesi 170 adet daireden oluşuyor. Greenox Çeliktepe proje fiyatları...

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

Aycan Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Aycan Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Avcılar’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Arife Akpunar ve Metin Aycan tarafından kuruldu.

Royal Team Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Royal Team Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 125 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Özgen, Başak Nazcan aşçi, Erdal Bodur ve Şenol Akkök ortaklığında kuruldu.

IFC’den Greenox’a “EDGE” Yeşil Bina Sertifikası!

Aycan & Feres İş Ortaklığı tarafından Çeliktepe’de inşa edilen Greenox projesi Uluslararası Finans Kurumu (IFC) tarafından başlatılan EDGE Yeşil Bina Sektörel Gelişim Programı kapsamında Türkiye’nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifika almaya hak kazanan binası seçildi. 

Greenox projesinde 399 bin liraya!

Aycan-Feres İş Ortaklığı imzasını taşıyan Greenox projesinde fiyatlar 399 bin liradan başlıyor. Büyükdere Caddesi'ne 420 metre mesafede olan projede toplamda 170 daire yer alıyor.

Greenox’un ilk ağacı dikildi!

Aycan-Feres İş Ortaklığı imzası taşıyan yeşil bina projesi Greenox’un ilk ağacı dikildi. Kentsel dönüşüme yeni bir soluk getiren Greenox, tamamladığında Türkiye'nin ilk, dünyanın 2. dikey ormanı unvanına sahip olacak.

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Greenox Urban Residence’tan ev alana Corporent’ten BMW!

Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncuları satışı devam eden projelerinde yıl sonuna özel düzenlediği kampanyalarla dikkat çekiyor. Greenox Urban Residence’dan konut alan müşterileri için 12 ay boyunca BMW 116d kiralıyor.

Greenox Residence’ta CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Aycan&Feres İş Ortaklığı, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve emlak sektörünün önde gelen firmalarının bulunduğu 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Greenox Urban Residence projesi ile katılıyor

Greenox’ta 3 bin TL taksitle ev sahibi olma imkanı!

Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından 4. Levent metrosuna yürüme mesafesinde hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek dikey ormanı Greenox Urban Residence’ta satışı devam eden 1+1 ve 2+1 konutlar için taksitler 3 bin TL’den başlıyor.

Greenox Urban Residence, Körfez yatırımcılarından ilgi gördü!

Türk gayrimenkul sektörünün her yıl merakla beklediği Dubai Cityscape Global Fuarı, bu yıl 6-8 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlendi. Cityscape Global Fuarının en yeşil projesi Greenox Urban Residence Körfez yatırımcılarından yoğun ilgi gördü

Greenox Urban Residence'ın temeli atıldı!

Aycan&Feres İş Ortaklığı tarafından Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede inşa edilen Greenox Urban Residence’ın temel atma töreni geçtiğimiz gün atıldı.

Aycan Gayrimenkul Greenox fiyatları 2016 Haberi

Aycan Gayrimenkul Greenox fiyatları 2016

İstanbul Kağıthane'de konumlandırılan Greenox Çeliktepe projesi Büyükdere Caddesi'ne 5 dakika mesafede yükseliyor. 


1+1 ve 2+1 şeklinde daire seçeneklerine yer verilen Greenox Çeliktepe projesinde konut büyüklükleri 51 metrekare ile 92 metrekare arasında dizayn ediliyor. 


Greenox Çeliktepe proje fiyatları!


51 - 72 metrekare 1+1 daireler 480 bin TL ile 765 bin 309 TL

92 metrekare 2+1 daireler 790 bin 761 TL ile 988 bin 381 TL.


Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Greenox Çeliktepe projesinde yüzde 50 peşinata yüzde 7 indirimle, 18 ay vadeli olarak ödemelerin yanı sıra yüzde 20 peşinat, yüzde 20 teslimde, kalan 60 ay faizsiz veya 0,38 faizle 120 ay taksitli ödeme seçenekleri sunuluyor.


Eylül 2017'de teslimlerin gerçekleşeceği Greenox Çeliktepe Evleri toplam 170 adet daireden oluşuyor. 


Adres : Çeliktepe, Çınar Sk. No:25, 34413 Kağıthane/İstanbul


Tel :...