18 / 07 / 2024

ayd algı konferansı

ayd algı konferansı

AYD “AVM Ziyaretçisi Büyüteç Altında’’ başlığıyla 2012 yılında AVM’leri ziyaret eden tüketicilerin görüşlerini, tercihlerini, duygularını Organize Perakende Sektörü’ne rehber olması amacıyla araştırıp dördüncü kez kitap haline getirdi.

AYD Algı Konferansı 10 Ocak'ta Conrad Otel'de!

AYD, Organize Perakende Sektörüne tüketiciyi analiz etme imkanı sağlayan ve her yıl tekrarladığı “AVM Ziyaretçisi Büyüteç Altında” araştırmasını bu yıl da sektörün güvenilir şirketi Gfk ile birlikte gerçekleştirdi...

AYD 'Söyleyeceklerimiz Var' toplantısı İzmir'de düzenlendi!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), 'Türkiye Alışveriş Merkezi Tüketici Algı Araştırması'nı İzmir iş dünyası ile ‘Söyleyeceklerimiz Var’ isimli toplantısında paylaştı.

9. AVM Yatırımları Konferansı'nda sektörün sorunları masaya yatırıldı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından SOYSAL işbirliği ile düzenlenen IX. AVM Yatırımları Konferansı başladı.

AYD ile SKD işbirliği protokolü imzaladı!

AYD ile İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD) 3 Mart 2016 tarihindeki VIII. AVM Yatırımları Konferansı sırasında saat 13.00’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de bir işbirliği protokolü imzaladı.

AYD ve SKD sürdürülebilirlik için işbirliği yapıyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD) 3 Mart 2016 tarihindeki VIII. AVM Yatırımları Konferansı sırasında bir işbirliği protokolü imzalıyor.

8. AVM Yatırımları Konferansı Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

8. AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart'ta gerçekleştirilecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

AYD'den Next Level'e ödül!

Bu yıl AYD (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ) tarafından 7. si gerçekleşen AVM Yatırımları Konferansı kapsamında Alışveriş Merkezleri Hizmet Başarı Ödülleri sahiplerini buldu.

7. AVM Yatırımları Konferansı bugün yapıldı!

50 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı bugün gerçekleştirildi.

VII. AVM Yatırımları Konferansı 5 Mart'ta!

50 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 5 Mart 2015’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

Hüseyin Aydın: 2015'i pozitif algılıyoruz!

Bankacılık sektöründe yılın dokuz aylık dönemi gerçekleşmelerini ve 2015 yılına ilişkin beklentilerini değerlendiren Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın, kredi büyümesinin bireysel kredilerden ziyade kurumsal kredilerde devam ettiğini söyledi.

Hüseyin Aydın: Türkiye ekonomisi için 2015'i pozitif algılıyoruz!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, " ECB'nin politikaları Türkiye'de kaynak akışını dengeleyici rol oynayacaktır. O nedenle de 2015 yılını Türkiye için pozitif algılıyoruz" dedi.

Schreder 6. LED Konferansı’nda!

Yol aydınlatma çözümlerinde LED teknolojisini avantajları ile geliştirdiği enerji verimli çözümleri sunmayı hedefleyen Schréder; 26 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 6’ıncı LED Konferansı’na katılıyor.

Uluslararası Mimari Aydınlatma Tasarımı Konferansı 17 Ekim'de!

17 Ekim'de tüm gün sürecek ve Yapı-Endüstri Merkezinde gerçekleşecek olan ilk PLD Community Event etkinliği sektörün önde gelen mimar, iç mimar ve aydınlatma tasarımcılarını aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor...

ayd algı konferansı Haberi

ayd algı konferansı


AYD – GfK Türkiye işbirliğiyle,     GfK Türkiye’nin araştırma sponsorluğuyla Türkiye genelinde yapılan “AVM ZİYARETÇİSİ BÜYÜTEÇ ALTINDA IV” araştırması sonuçları 10 Ocak 2013 Perşembe günü AYD tarafından Conrad Otel’de düzenlenen “ALGI KONFERANSI”nda detaylı olarak açıklandı. Konferans, AYD üyeleri, perakende sektörü temsilcileri, danışmanları, tedarikçileri, diğer ilgililer ve medya temsilcilerinin geniş katılımıyla gerçekleştirildi.


AYD ALGI KONFERANSI IV, AYD Başkanı Hakan Kodal’ın açılış konuşmasıyla başladı. Konferansın ilk konuşmacısı özel olarak davet edilen ‘Tüketicinin Erkan Abisi’ Erkan Çelebi oldu. Daha sonra araştırma sponsoru GfK Türkiye’nin Genel Müdürü Fulya Durmuş’un konuşmasının ardından İş Geliştirme Yöneticisi Hakan Döngel ve Kalitatif Araştırmalar Proje Yöneticisi Yeşim Yaşa’nın sunumlarıyla sürdü.


Araştırma, Konferansın araştırma sponsoru GfK Türkiye uzmanlarınca detaylarıyla tüm katılımcılara sunuldu ve yorumlandı. kalitatif ve kantitatif tekniklerden birlikte faydalanılarak...