27 / 04 / 2024

Uluslararası Mimari Aydınlatma Tasarımı Konferansı 17 Ekim'de!

Uluslararası Mimari Aydınlatma Tasarımı Konferansı 17 Ekim'de!

17 Ekim'de tüm gün sürecek ve Yapı-Endüstri Merkezinde gerçekleşecek olan ilk PLD Community Event etkinliği sektörün önde gelen mimar, iç mimar ve aydınlatma tasarımcılarını aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor...



17 Ekim'de tüm gün sürecek ve Yapı-Endüstri Merkezinde gerçekleşecek olan ilk PLD Community Event etkinliği sektörün önde gelen mimar, iç mimar ve aydınlatma tasarımcılarını aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor.


İstanbul’da gerçekleşecek konferans için konuşmacılar şöyle: Tapio Rosenius/İspanya, Koert Vermeulen/Belçika, Allan Ruberg/Danimarka, Nadine van Amersvoort ve Teun Vinken/Hollanda.


İstanbul’daki etkinlik içeriğine dahil olan unsurlar:


▪ Yüksek kalitede konferans sunumları

▪ Önde gelen üreticelerin sergileri

▪ Uluslararası pazar için bir network platformu

▪ Yerel pazardan konuşmacılar ve uzmanlarla panel oturumları

▪ Sosyal bir gece etkinliği ve kült PLDC partisi


Program, konuşmacılar ve etkinlik formatı hakkında daha fazla bilgi için: www.istanbul.pld-c.com


Tarih: 17 Ekim 2014, Perşembe, Saat: 09:00, 

Yer: Yapı-Endüstri Merkezi, Fulya/Beşiktaş




“Aydınlatma pazarı şekilleniyor ve son zamanlarda kendini yeniden yapılandırıyor. İstanbul bu en uç noktada, bölgenin merkezinde yer alan Avrupa ve Asya arasındaki köprüyü yeniden şekillendirerek ortaya çıkarıyor. Bu eğitici etkinlik, katılımcılara kendi profesyonel gelişimlerine devam etme ve gelişen aydınlatma pazarından iş ortakları-meslektaşlarıyla iletişim kurma avantajını sunacak!” 

Joachim Ritter


Yerel PLDC İstanbul, PLD’nin (Profesyonel Aydınlatma Tasarımı Dergisi) yayınevi ve Uluslararası Profesyonel Aydınlatma Tasarımı Kongresi (PLDC) organizatörü Via-Verlag tarafından organize edilmektedir.


Geri Dön