28 / 04 / 2024

Mimari Aydınlatma Tasarımı Eğitim Programı 23 Nisan'da başlıyor!

Mimari Aydınlatma Tasarımı Eğitim Programı 23 Nisan'da başlıyor!

Bilgi Eğitim, Türkiye’de ilk kez düzenlediği Mimari Aydınlatma Tasarımı Eğitim Programı’nı gelen yoğun talep üzerine yeniden başlatıyor. Işığa ilgi duyan herkese açık program, 12 Nisan’da başlıyor



Bilgi Eğitim, Türkiye’de ilk kez sunduğu ‘Mimari Aydınlatma Tasarımı Eğitim Programı’nı gelen yoğun ilgi üzerine daha geniş bir içerikle yeniden başlatıyor. Mimari Aydınlatma Tasarımcısı Mustafa Seven'in moderatörlüğünde iki modül halinde düzenlenecek ve ilk modülü 12 Nisan’da başlayacak programa katılanlar, mimari aydınlatma konusunda tasarım sürecinden uygulamaya kadara tüm süreçlerle ilgili işin profesyonellerinden eğitim alma imkanını elde edecek.

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Santralİstanbul Kampüsü’nde 12 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘Mimari Aydınlatma Tasarımı Eğitimi’nde gündelik hayatımızın tüm alanlarında yer alan ‘ışık’ kavramı yapı-alan-atmosfer ekseninde konunun profesyonellerinin katılımıyla kapsamlı bir şekilde işlenirken, programın sonunda katılımcıların bir aydınlatma tasarımcısının gözünden tasarım-proje yorumları yapabilmesi hedefleniyor. 

Işığa ilgi duyan herkese açık!

Mustafa Seven ve alanında uzman profesyonellerin eğitmenliğinde düzenlenecek programdaki iki modül ‘Temel Aydınlatma Tekniği’ ve ‘Mimari Aydınlatma Tasarımı’ başlıklarından oluşacak. Programın sonunda ise katılımcılar ham bir projeden yola çıkarak tasarım projesi gerçekleştirerek sertifikalarını almaya hak kazanacak.

Mimari ofis ekiplerinden öğrencilere ve ışığa ilgi duyan, bu konuda daha detaylı ve güncel bilgiler edinmek isteyen herkese açık olan eğitim programının bedeli ise her iki modül için 1.950 TL olarak belirlendi. İki modülü almak istemeyenler ise her bir modül için 1.100 TL ödeyerek bu eğitimden yararlanabilecek.



Geri Dön