30 / 04 / 2024

ayd hulusi bengü

ayd hulusi bengü

AYD Başkanı Hulusi Belgü, Türkiye'de yeni yapılan AVM'lerde mimariyi tüketici isteklerinin belirlediğini, bugüne kadar AVM sektörüne K milyar doları yabancı sermaye olmak üzere £5 milyar dolar yatırım yapıldığını söyledi.

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi kuruldu!

Kolektif Tasarım Aydınlatma Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Şahbaz ve Uğur Gürbüz ortaklığında kuruldu.

Hulusi Belgü: Türk ekonomisini batırmaya çalışıyorlar!

BMD Başkanı, Sinan Öncel’in düzenlediği ve bazı marka temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşulan konular üzerine bir açıklama yapan AYD Başkanı Hulusi Belgü çarpıcı açıklamalar yaptı...

Türkiye’de 386 AVM var!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, AVM yatırımlarından bahsetti. Bengü, AVM’lerin ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Mahalle AVM’leri dönemi başlayacak!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, dev AVM’ler yerine mahalle AVM’lerinin döneminin başlayacağını söyledi. Bengü, yabancı yatırımcıların beklemede olduğunu, yerli yatırımcının harekete geçeceğini belirtti.

Hulusi Belgü, AYD başkanlığını 3. kez üstlendi!

AYD'nin 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. AYD'nin başkanlık görevine 3. kez Hulusi Belgü seçildi. Belgü, "Bu yıl sonunda ciro hedefimiz 110 milyar TL" dedi.

Hulusi Belgü: AVM'lerin kapanması söz konusu değil!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in geçtiğimiz gün basında yer alan ‘bazı AVM’lerin yıkılacağı, hastane ya da benzeri amaçlı kullanılacağına’ dair açıklamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AYD'den kur atağı!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, "İçinde perakendeci, AVM yatırımcısı ve bankacının olduğu, kur riskini hedge etmek üzerine bir yöntem üzerinde çalışıyoruz. 3 banka ile görüştük, ilk çeyrekte bu işi çözmüş olacağız" dedi

Hulusi Belgü: AVM ve ticari kiralama ile ilgili kanun hazırlanmalı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü, "8. AVM Yatırımları" konferansının açılışında yaptığı konuşmada, alışveriş merkezleri ve ticari kiralama ile ilgili kanun hazırlanması gerektiğini söyledi.

Hulusi Belgü: Bugün Türkiye çapında 354 AVM'ye eriştik!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü: "Bugün Türkiye çapında toplam 354 AVM'ye eriştik. Anadolu'da AVM'si olmayan 22-23 şehir kaldı. Türkiye genelinde AVM'ye gitme sıklığında artış var. " dedi.

Hulusi Belgü seçim sonuçlarını değerlendirdi!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, seçim sonuçlarını değerlendirdi. "Siyasi ve ekonomik reformların genişletilerek devam ettirilmesini arzu ediyor, seçimlerin ülkemize huzur getirmesini temenni ediyoruz" dedi.

AYD Başkanı Hulusi Belgü Fenerbahçe'de başkan adayı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twitter hesabından ve bizfenerbahceyiz.com sitesinden Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açıklaması..

AYD: AVM'lerde ciro hedefi 90 milyar lira!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü, "2014'te gerçekleştirdiğimiz 75 milyar liralık ciro ile AVM'ler devletimize 20 milyarlık vergi katkısı sağladı, bu sene ciro hedefimiz 90 milyar lira" dedi.

Hulusi Belgü: AVM'lerdeki istihdam bu yıl 400 bini aşacak!

Yeniden AYD Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Hulusi Belgü, 2015 yılında da sektör performansını artırmaya devam edeceklerini, organize perakendenin toplam büyüklüğünü de 110 milyar doların üzerine taşımak istediklerini vurguladı.

ayd hulusi bengü Haberi

ayd hulusi bengü

Bazılarına göre, "perakende sektörünü büyütüp markalaştıran birer kent meydanları bazılanna göre de, "bu kadanna ne lüzüm var" denilen alışveriş merkezlerinin (AVM) sayısı 330'a ulaştı. 


1988 de İstanbul Atököy deki Galleria ile başlayan, fakat 2005'ten sonra sayılan hızla artan AVM'lere bu yıl tamamlanan devam edenlerle birlikte 24 tane daha eklenmiş olacak. Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Belgü. AVM ekonomisini ve değişen mimari anlayışı anlattı. Belgü, bugüne kadar AVM sektörüne 14 milyar dolan yabancı sermaye olmak üzere toplam 45 milyar dolar yatırım yapıldığını söyledi. 


Şu anda Türkiye'de kaç tane alışveriş merkezi (AVM) var? 2013 yılında devreye girecek AVM'lerle bu sayı kaça ulaşacak? 


Türkiye'de şu anda toplam 9.089.753 metrekare kiralanabilir alana sahip aktif 330 AVM bulunuyor. 

Ekim ayı itibariyle 2013 yılında toplam...