29 / 04 / 2024

AYD İnşaat emlak

AYD İnşaat emlak

Ev dekorasyonu konusunda uzmanlaşan Mehmet Latif Aydemir ve Fahrettin Zencirci kendi iş yerini hizmete açtı. AYD dekorasyon, sektöre yeni bir kalite kazandırmayı hedefliyor..

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Ormed Çatı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ormed Çatı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Medeni Aydın ve Orhan Bilben ortaklığında kuruldu.

Aydın Milli Emlak'tan 11.7 milyon TL'ye satılık 35 gayrimenkul!

Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Efeler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkul 11 milyon 716 bin 550 TL'ye satıyor...

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Söylemez tarafından kuruldu.

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karataş tarafından kuruldu.

Steın Auf Steın Dış Ticaret İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steın Auf Steın Dış Ticaret İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Can Doğan tarafından kuruldu. 

Çisel İnşaat Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Çisel İnşaat Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Akgün tarafından kuruldu.

AYD İnşaat emlak Haberi

AYD İnşaat emlak

TORBALI'DA yatırımcıların en çok rağbet ettiği sektör olan inşaat sektörü büyümeye devam ediyor. Yıllık bin apartman dairesinin satıldığı ilçede, her gün yeni konutlar inşa ediliyor. Uzun yıllar boyunca bu sektörde hizmet veren Mehmet Latif Aydemir ve Fahrettin Zencirci Emlak ve ev dekorasyonu üzerine firma açtı. Uzun yıllar dekorasyon üzerine kendisini geliştiren Aydemir ve Zencirci dekorasyon konusunda uzman oldu. 12 yaşında dekorasyon işine başlayan Mehmet Latif Aydemir yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiriyor. 1 ay önce Ayrancılar Mahallesi'nde yer alan 150 metrekarelik alanda hizmete giren işletme, bir evin iç dizaynı için gereken her türlü hizmeti veriyor. 35 yıldan bu yana binaların alçı dekorasyon sektöründe önemli işlere imza atan AYD dekorasyon, başta Torbalı olmak üzere İzmir'de de sayısız büyük projelere imza...