04 / 05 / 2024

AYD Peyzaj Yapı Tasarım İnşaat

AYD Peyzaj Yapı Tasarım İnşaat

AYD Peyzaj Yapı Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi, Emirhan Caddesi, Barbaros Sokak'ta kuruldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Gayrettepe-Bağcılar Metrosu bu yıl açılıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Gayrettepe-Bağcılar Metrosu'nun bu yıl hizmete açılacağı bilgisini verdi. Aydın, ''Yapımı hızla devam ediyor ve artık sonlara doğru geliniyor'' açıklamasında bulundu.

Aydınlı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seda Aydınlı tarafından kuruldu. 

Karat Turizm Gıda Ve Peyzaj Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karat Turizm Gıda Ve Peyzaj Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Noyan Kara ve Neslihan Ayça Tunçbilek ortaklığında kuruldu.

Aydıncı Yapı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydıncı Yapı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Şehmus Aydıncı tarafından kuruldu.

Aydın Söke'de üst yapı ve çevre düzenleme ihalesi!

Aydın Söke'de her türlü üst yapı, teknik altyapı ve çevre düzenlemesinin yapılması işi ihalesi 2 Mayıs'ta yapılıyor..

Ahmet Alp: Aydın çarpık yapılaşma kıskacında!

Mimarlık Akademisi Bölge Başkanı Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, Aydın'da çarpık yapılaşmanın olduğunu söyledi. Aydın, düzeysiz kentleşmenin ve yapılaşma ülkemizin yarası olduğunu belirtti.

BCH İnşaat, Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na katıldı!

Muğla Milas'ta faaliyet gösteren BCH inşaat Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açtı. Firma stantta ürünlerini sergiledi.

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı başladı!

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı Muğla Milas'ta düzenlendi. 12 Mart'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuara 40 firma katıldı.

Tarihi yapılar, doğru aydınlatma ile kentlere kazandırılmalı!

ZEVE Aydınlatma Tasarım Stüdyosu kurucularından Ayrım Yaser Talu, zengin bir tarihi mirasa sahip olan İstanbul başta olmak üzere, ülkemizin farklı kentlerinde yer alan sembolleşmiş tarihi yapıların doğru aydınlatma tasarımı ile yeniden ele alınması gerektiğine inanıyor.

Çamlıca Camisi'ne özel aydınlatma hazırlanıyor!

İnşaatı devam eden Çamlıca Camisi'nin aydınlatma sistemleri yapılıyor. İstanbul'un en hakim tepesinde inşa edilen camiye, dışarıdan kurulacak özel ışık sistemiyle özel aydınlatma yapılıyor.

Ali Aydın Yapı Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Aydın Yapı Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 160 bin TL sermaye ile bugün Düzali Aydın imzasıyla kuruldu.

Alpintaş İnşaat Yapı Dekorasyon Peyzaj Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alpintaş İnşaat Yapı Dekorasyon Peyzaj Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye iel bugün Alp Arslan Erin imzasıyla kuruldu.

AYD Peyzaj Yapı Tasarım İnşaat Haberi

AYD Peyzaj Yapı Tasarım İnşaat

AYD Peyzaj Yapı Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Fatih Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi, Emirhan Caddesi, Barbaros Sokak'ta kuruldu. 


AYD Peyzaj Yapı Tasarım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri , ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat  karşılığı binalar yapmak, -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri  ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, -Türkiye sınırları içinde...