15 / 05 / 2024

Aydın arazi bağışı

Aydın arazi bağışı

Aydınlı hayırsever Ayla-Ersoy Vural çifti, Köşk'teki 3 dönümlük arazilerini okul yapılması amacıyla devlete bağışladı. Vural çifti ve Aydın Valiliği arasında protokol imzalandı.

Çanakkale ile Aydın'da arsa ve arazi satılacak! 

Çanakkale'de yer alan bir arazi ve Aydın'da yer alan bir arsa satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Aydın'da 535 bin TL'den başlayan fiyatlarla iki gayrimenkul satılıyor! 

Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Aydın Efeler'deki 21 zeytin ağacını havi bağ ve incir bahçesi   satıyor. Peki ihale ne zaman? İşte ayrıntılar...

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de  yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Aydın Büyükşehir 6 arsa satıyor! 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Efeler ilçesi, Ata, Cumhuriyet, Kemer ve Orta mahallelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

TOKİ Aydın Çine başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın Çine projesinde yer alan 15 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Aydın Çine başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın Çine projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

Bill Gates Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor!

Dünyanın sayılı milyarderleri arasında yer alan ve Microsoft'un kurucusu olan Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor...

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

Yazar Kemal Yalçın 'Mübadele Müzesi' için arazi bağışladı!

Araştırmacı ve yazar Kemal Yalçın, Denizli'de hayata geçirilecek mübadele müzesi için arazi bağışı yaptı.

Aydın'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü! 

Aydın'da çiftçilikle uğraşan 61 yaşındaki  Şanver A. arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada eniştesi Mehmet A. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. 

Aydın'da arazi toplulaştırma kararı!

Aydın'da bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Aydın arazi bağışı Haberi

Aydın arazi bağışı

Aydınlı hayırsever Ayla-Ersoy Vural çifti, Köşk'teki 3 dönümlük arazilerini okul yapılması amacıyla devlete bağışladı. 


Geçtiğimiz yıl da 3 dönümlük bir başka arazilerini hastane yapılması şartıyla bağışlayan çift, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'ın talebi üzerine mandalina bahçesini okul yapılması amacıyla bağışladı. Vural çifti ve Aydın Valiliği arasında protokol imzalandı. Aydın Valisi Erol Ayyıldız, "Güzel bir hayra hizmet ettiniz. İsminiz orada yaşayacak ve nesilden nesile geçerek hayır duası almanıza sebep olacak" dedi. Gelecek yıl yapımına başlanacak 24 derslikli okula Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi adı verilecek. 


Yeni...