08 / 07 / 2024

Aydın Aykonut evleri

Aydın Aykonut evleri

1997 yılında dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için Aydın'da kurulan Aydın Konut Yapı Kooperatifi’nin Aykonut projesi geçen 21 yıla rağmen halen tamamlanmadı. Kooperatifi devralan Sökeli İnşaat Firması Yavuzlar 2018’in Ağustos ayında başlayacağını belirtti.

Aydın Baruş: Malatya'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile beraber Malatya’daki depremden evleri hasar gören vatandaşları ziyaret etti.

MyLife City Aydın'da yükseliyor!

Aydın’ın çok merkezi bir noktasında bulunmasına karşılık uzun zamandır atıl kalan Aykonut arazisi, dev bir projeye ev sahipliği yapacak. Yavuzlar İnşaat, MyLife City projesini 550 milyon liralık bir yatırımla hayata geçiriyor.

Aydın Aykonut projesi 21 yıldır tamamlanmayı bekliyor!

1997 yılında dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için Aydın'da kurulan Aydın Konut Yapı Kooperatifi’nin Aykonut projesi geçen 21 yıla rağmen halen tamamlanmadı. Kooperatifi devralan Sökeli İnşaat Firması Yavuzlar 2018’in Ağustos ayında başlayacağını belirtti.

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri mağdurlarından eylem!

Aydın 1. Etap Beyaz Melek Sağlık-Sen Evleri'nden ev alanlar mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Mağdurlar eylem yaparak evlerinin tamamlanmasını istedi.

Aydın'daki dönüşümde 803 bina yıkıldı!

Aydın'da geçen yıl kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 803 binada, risk tespiti yapıldı. Riskli olduğu belirlenen 754 bina, yıkıldı. Dönüşüm için evleri yıkılan bin 130 aileye, şimdiye kadar toplam 10.8 milyon TL kira yardımı verildi.

Minyatür Evler, Forum Aydın’da ziyaretçilerini bekliyor!

Aydın kentinin gözde adresi Forum Aydın, 24 Eylül – 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği “Minyatür Evler” sergi ve etkinlik projesi kapsamında, büyüleyici bir bebek evleri sergisine ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak.

Aydın Çine Soğancılar'da TOKİ evleri talebi!

Aydın Çine Soğancılar Mahallesi Şeyhler mevkisinde yaşayan vatandaşlar, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a, eskiden ilçe çöplüğü olarak kullanılan yaklaşık 300 dönümlük boş araziye TOKİ konutları yapılması için talepte bulundu.

Aydın Efeler'deki metruk binalar yıkılacak mı?

Aydın'ın Efeler ilçesi Cuma mahallesinde bulunan yıkılmak üzere olan binalar vatandaşları korkutuyor. Cuma Mahallesi Muhtar Nafiz Çamoğlu, "Yetkililer ya evleri yıksın ya da ev sahiplerine tadilat yapmaları hususunda yaptırım uygulasın" dedi.

Aydın Nazilli Nazkent 5 Evleri'nin anahtar teslimi yapıldı!

Aydın Nazilli Belediyesi'nin beşinci toplu konut projesi olan 32 dairelik NAZKENT-5. Etap konutlarının anahtar teslim töreni yapıldı. NAZKENT-5. Etap konutları 4 katlı 4 bloktan toplam 32 konuttan oluşuyor.

Aydın Söke Tower Evleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor!

Cen-Tek İnşaat imzasıyal yükselen proje Aydın İl'i Söke İlçe'sinde inşa ediliyor. Projede toplam 52 adet daireden oluşuyor. Aydın Söke Tower Evleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor.

Aydın sokakları göle döndü!

Aydın’ın Efeler ilçesinde aniden başlayan gök gürültülü sağanak sağış ve dolu, sokakları göle çevirdi. Bazı mahallelerde evleri ve iş yerlerini su basarken, araçlar yolda kaldı.

Aydın Vadi Evleri iletişim bilgileri!

A3 İnşaat ve Global Gayrimenkul Geliştirme ortaklığıyla hayata geçirilen Aydın Vadi Evleri projesinde toplam 135 daire bulunuyor. Proje 2 etaptan oluşuyor. İşte Aydın Vadi Evleri iletişim bilgileri...

Aydın Turkuaz Evleri satış ofisi!

Turkuaz Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Aydın Turkuaz Evleri satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Aydın Aykonut evleri Haberi

Aydın Aykonut evleri

Aydın’da, 1997 yılında dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için kurulan Aydın Konut Yapı Kooperatifi’nin (AYKONUT) aradan geçen 21 yıla rağmen halen tamamlanmayı bekliyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, birçok ortağı ölen ve hayattakilerin de ölmeden önce evine kavuşmak istediği kooperatifi devralan Sökeli İnşaat Firması Yavuzlar 2018’in Ağustos ayında başlayacağını açıkladı.

Aydın’daki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için kurulan kooperatife ev sahibi olmak ümidiyle üye olan yüzlerce kişi kooperatif bitmeden hayatını kaybetti. Aradan geçen 20 yıllık sürecin ardından 2017 yılının Kasım ayında kooperatif Sökeli İnşaat Firması Yavuzlar'a devroldu. 

Yavuzlar İnşaat Firması, projede Ağustos ayında inşaata başlayacağını açıklayarak 36 ay içinde evleri teslim edeceğini vaat etti.  Yavuzlar İnşaat Firması’nın bu açıklaması ile yeniden ümitleri yeşeren mağdurların ümidi yeniden suya düştü.

İnşaatın 2019...