28 / 07 / 2024

Aydın çiçek şelalesi

Aydın çiçek şelalesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kent merkezinin dört bir köşesine “sepetli çiçek şelalesi peyzajları” ile renklendiriliyor.

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha dev zam! Markette gördünüz mü paket paket atın

Çay, şeker, ayçiçek yağına gelen zamların ardından vatandaşa bir darbe daha geldi. Geçtiğimiz aylara kadar 40 TL'den satılan ve mutfağın vazgeçilmezi olarak bilinen bir ürünün fiyatı 60 TL'ye çıktı. Eski fiyattan ürünü bulanların paket paket alması yoksa zamlı fiyattan alacakları ifade edildi.

Ayçiçek, şeker ve buğdayda zamların ardından bomba gelişme! Resmen harekete geçildi

Piyasalarda en fazla stoklanan ürünler arasında yer alan ayçiçek, şeker ve buğday için bakanlık harekete geçti. Tarım Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek yeni önlemle birlikte stokçuluğun önüne geçilecek.

Çay, ayçiçek, şeker derken bir ürüne daha zam geliyor! Stoklar tükenmeden mutlaka alın

Türkiye'de çay, şeker ve ayçiçek yağına yapılan zamların ardından bir ürüne daha zam gelmesi bekleniyor. Buna göre yetkililer, ürünün stoklarının tükenmeden vatandaşlar tarafından satın alınmasını tavsiye etti.

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam geldi, yenisi yolda! Dolabınızdan eksik etmeyin

Çay, şeker ve ayçiçek derken makarnaya da zam geldi. BİM'de 1 ay öncesine kadar 4.50 TL'ye satılan makarnalar şu anda 5.50 TL'den satışa çıkarılıyor. Vatandaşlara yeni bir zamma karşın, fazladan makarna almaları tavsiyesinde bulunuldu.

Ayçiçek yağı fiyatlarını tavan yaptıracak korkunç tehlike ortaya çıktı! Bakanlıktan düğmeye basıldı

Ayçiçek yağı fiyatlarının hasat mevsimi gelmesi nedeniyle düşmesi beklenirken gelen haber tüketiciyi üzdü. Bakanlık sorunu çözmek için düğmeye bastı. Kriz aşılamazsa kışa doğru 5 litresi 189 liraya satılan ayçiçek yağlarının fiyatlarının 200 lirayı geçmesinden endişe ediliyor.

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha dev zam geliyor! Buzdolabınızı tıka basa doldurun

Çay, şeker ve ayçiçek yağına gelen fahiş zamların ardından süt ve süt ürünlerine de zam gelmesi bekleniyor.

Ayçiçek yağı fiyatlarını gören inanamadı! Duyanlar akın etti! İşte detaylar!

Ayçiçek yağı fiyatları vatandaşların gündeminde yer alan konulardan biridir. İşte güncel Ayçiçek yağı fiyatlarına dair detaylar!

Şeker, çay, ayçiçek, ekmek derken bir ürüne daha zam geliyor! Görünce şaşırmayın

Şeker, çay, ayçiçek ve ekmek fiyatlarına gelen zamların ardından şimdi de unlu mamüllere zam gelmesi bekleniyor.

Toprak Mahsulleri Ofisi 1530 lira farkla ayçiçek yağı satın alacak! İşte detaylar...

Toprak Mahsulleri Ofisi'nden flaş ayçiçek yağı adımı geldi. Küresel piyasada fiyatları yüzde 30 kadar düşen ayçiçek için ofis ihale açtı. TMO, ihaleye çıktığı firmalar piyasanın 90 dolar (1530 lira) yüksek fiyat vermesine rağme ihaleyi kazandı. İşte detaylar...

Şeker, çay, ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam geliyor! Koşup koşup alın

Türkiye'de görülen yüksek enflasyon vatandaşın canını yakmaya devam ediyor. Şeker, çay, ayçiçek yağı derken, şimdi de ayakkabıda yüzde 120 ile 130 arasında zam beklendiği öne sürüldü.

TOKİ Aydın projesi için büyük müjde geldi! O ilçeye tam 390 yeni ve ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın projesi için start verdi. TOKİ'nin merakla beklenen Aydın projesi Söke ilçesinde inşa edilecek. Projede 390 adet konut ve 8 adet dükkan yer alacak.

TMO 5 kg ayçiçek yağı fiyatına zam yaptı! TMO temel gıda ürünlerinin fiyatını açıkladı! 25 Haziran 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin 25 Haziran 2022 fiyatları belli oldu. 129,00 TL'ye satılan ayçiçek yağının yeni fiyatı açıklandı! Peki, Toprak Mahsulleri Ofisi'nde temel gıda ürünlerinin güncel fiyatı ne kadar? İşte TMO 25 Haziran 2022 güncel fiyat listesi...

Hükümet ayçiçek yağlarının fiyatını düşürecek kararı açıkladı! BİM'de indrim yapıldı

Hükümet son dönemde Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle artan ayçiçek yağı fiyatlarının aşağı çekilmesinde etkili olacak bir karara imza attı. Resmi Gazete'de yayınlanıp yürürlüğe giren karara göre süreç 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak. Karar sonrası BİM'de ayçiçek yağı fiyatları düştü.

Aydın çiçek şelalesi Haberi

Aydın çiçek şelalesi


Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kent merkezinin dört bir köşesine “sepetli çiçek şelalesi peyzajları” ile renklendiriliyor.


ilk olarak Yeni Otogar önü ve Adnan Menderes Bulvarı’nda, Işıklı Kavşağı’nda, Malazgirt Meydanı’nda tamamlanan sepetli çiçek şelalelerinden sonra forum kavşağında kırmızı beyaz çiçeklerden oluşan Türk bayrağı büyük dikkat çekti. Vatandaşlar çiçeklerin önünde durarak bol bol hatıra fotoğrafı çekiliyor.


Sepetli Çiçekleri çok beğenen Aydınlılar kent estetiği ile güzel ve renkli bir görüntüye kavuşan cadde ve kavşaklar nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler. 


Aydın Büyükşehir...