14 / 05 / 2024

Aydın Defterdarlığı milli emlak

Aydın Defterdarlığı milli emlak

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü 3 ilçede arsa karşılığı okul inşaatı yaptırıyor. İhale 28 Şubat'ta yapılacak..

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Aydın Milli Emlak'tan 11.7 milyon TL'ye satılık 35 gayrimenkul!

Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Efeler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkul 11 milyon 716 bin 550 TL'ye satıyor...

Aydın Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevrildi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevirildi. Dilek Yarımadası Milli Parkı'na iki kilometre uzaklıkta, denize 20-30 metre mesafede bulunan bölgeye her gelen ev yaptı.

Aydın'da arsa karşılığı okul inşaat ihalesi 8 Mayıs'ta!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Aydın Defterdarlığı 3 ilçede okul yaptırıyor!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü 3 ilçede arsa karşılığı okul inşaatı yaptırıyor. İhale 28 Şubat'ta yapılacak..

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Aydın'da inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konuşuldu!

Türkiye genelinde yürütülen "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" programı kapsamında Aydın'da inşaat sektöründe iş sağlığı ve güvenliği konuşuldu.

Aydın Efeler'de 4.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın Efeler'de bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 5 Nisan'da yapılacak gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 429 bin TL olarak belirlendi.

Aydın Afrodisias Antik Kenti UNESCO yolunda!

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Öcal Oğuz, Çankırı'da komisyonla ilgili bilgiler verdi. Oğuz, "ıslık dili"nin, Hıdırellez'in ve Aydın'daki Afrodisias Antik Kenti'nin UNESCO'ya aday olduğunu söyledi.

Aydın İncirliova projeleri görücüye çıktı!

İncirliova Belediye Hürriyet'te yapımı gerçekleştirilecek olan çok amaçlı sosyal tesis ile Park İncirliova 3. Etap çalışmaları için hazırlanan 20 proje Milli Aydın Bankası Sergi Salonunda sergilendi.

Aydın Efeler'deki Eğitim Kampüsü'ne şartlı onay!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Aydın'ın Efeler İlçesi Çeştepe Mahallesi'nde yapacağı Eğitim Kampüsü'nün imar planı değişikliğine, "tadilen onay" verdi.

Barış Aydın: Yatırımcının güveni artırılmalı!

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, devlete nüfuz etmiş FETÖ unsurlarını temizleme sürecine kararlılıkla devam ederken, devlet ve özel sektör olarak daha fazla çalışarak milli ekonomiyi “şahlandırmak” gerektiğini bildirdi.

Milli Aydın Bankası binası Efeler Belediyesi'ne verildi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür merkezi olarak kullanılan tarihi Milli Aydın Bankası binası, valilik bünyesindeki Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu'nun kararı doğrultusunda Efeler Belediyesi'ne verildi.

Aydın Defterdarlığı milli emlak Haberi

Aydın Defterdarlığı milli emlak

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Koçarlı, Söke ve Didim'de arsa karşılığı okul inşaat ihalesi yaptırıyor. Toplam muhammen bedeli 33 milyon 843 bin 503 TL olan inşaat işi için ihale 28 Şubat'ta yapılacak..


ARSA KARŞILIĞI İNŞAAT İHALESİ YAPILACAKTIR

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden:

UYGULANACAK OLAN PROJE VE BEDELİ

1 - Aydın Koçarlı Yeni Mahalle 

- Çevre düzenleme ve KDV dahil yaklaşık maliyeti 4.057.298,78 TL

- Çevre düzenleme ve KDV hariç yaklaşık maliyeti 3.125.808,00 TL

- 1- MEB.2014.24.İO Tip proje no.lu 24 derslikli İlkokul binası

- Çevre düzenleme ve KDV dahil yaklaşık maliyeti 7.299.474,34 TL

- Çevre düzenleme ve KDV hariç yaklaşık maliyeti 5.623.632,00 TL


2 - Aydın Söke Yenicami Mahallesi

- 2- AYDIN-32.İO Tip proje no.lu 32 derslikli Ortaokul binası

- Çevre düzenleme ve KDV dahil yaklaşık maliyeti 8.581.690,66...