05 / 05 / 2024

Aydın Efelerde dükkanların konumuna göre kira oranları değişiyor

Aydın Efelerde dükkanların konumuna göre kira oranları değişiyor

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaya trafiğinin en yoğun yaşandığı Adnan Menderes Bulvarı'nda yer alan aynı genişlikteki doğu ve batı cepheli iki dükkan arasındaki aylık kira farkı duyanları şaşırtıyor.

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteriyorlardı. Gıda markası iflasını verdi. Dükkanlarını boş görürseniz dikkat

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteren bir marka, iflasını verdi. Dükkanlarını gidip boş görürseniz şaşırmamanız gerekiyor.

TOKİ Elazığ projesi için düğmeye bastı! Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Elazığ projesi için düğmeye bastı...Bakın hangi ilçeye yeni konut ve dükkanlar geliyor...

Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir?

Garanti BBVA bankasının bağımsız yönetim kurulu üyesi Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir? İşte ayrıntılar...

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL teminatla 2 yıl kiraya verilen dükkanları kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL geçici teminatla 2 yıl kiraya verilecek dükkanları kaçırmayın! İhale 23 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

TOKİ Aydın projesi için düğmeye bastı! Tam 79 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Aydın projesi için düğmeye bastı. Projeyle tam 79 yeni konut geliyor.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değerleme raporu...

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy - Florya aksında inşa edilen TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı...

TORKAM E5'in son dükkanları bugün satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını bugün açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.

Aydın Efelerde dükkanların konumuna göre kira oranları değişiyor Haberi

Aydın Efelerde dükkanların konumuna göre kira oranları değişiyor

Gün içinde güneşin yön değiştirmesinden dolayı bulvardaki doğu cepheli dükkan sahibi, batıya cephesi bulunan dükkan sahibinden yüzde 75 daha yüksek kira ödüyor. 


Kira farkı yaratıyor

Karşılıklı iki dükkan arasındaki kira farkının güneşten kaynaklandığını belirten emlakçı Mahmut Yörük, "Güneş sabahtan öğleye kadar bulvarın batısına öğleden sonra ise doğusuna vuruyor. Öğleden sonra çalışanların mesaisi sona eriyor. Hava da bu saatlerde serinlediği için evde olan insanlar dışarı çıkmayı tercih ediyor. Bu saatlerde bulvarın doğu cepheli dükkanlarının bulunduğu yönde yaya trafiği artıyor. Dolayısıyla alışveriş de daha çok oluyor. Bu yüzden doğu cepheli dükkanların kirası daha yüksek" dedi.


Yeni...