09 / 05 / 2024

Aydın Germencik park inşaatı

Aydın Germencik park inşaatı

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde yapımına başlanan ve görselliği ile geleceğe iz bırakacak olan park çok yakında hizmete girecek.

Aydın Germencik'te 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Germencik İcra Dairesi, Aydın ili, Germencik ilçesi, Hıdırbeyli Mahallesi'nde bulunan fabrikayı ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Aydın'da arsa kavgası: 1 yaralı!

Aydın Germencik'te arsa sebebiyle artıştığı 84 yaşındaki kayınpederi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın ağır yaralandı.

Aydın için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili, Germencik ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın Germencik'te 2. kattan düşen inşaat işçisi yaralandı!

Aydın Germencik'te çalıştığı inşaatta 2. kattan zemine düşen işçi yaralandı.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevrildi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevirildi. Dilek Yarımadası Milli Parkı'na iki kilometre uzaklıkta, denize 20-30 metre mesafede bulunan bölgeye her gelen ev yaptı.

Aydın Germencik'te 3.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Germencik Belediyesi, Karaağaçlı Mahallesi'ndeki tarlasını ihale usulü ile satıyor. İhale 10 Ocak'ta gerçekleşecek..

Aydın Germencik'te 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Germencik Belediye Başkanlığı'na ait olan Aydın İli Germencik İlçesi Karaağaçı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Aydın Germencik'te 6.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Aydın Germencik Belediyesi tarafından 2 mahalledeki 2 tarla ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 7 Eylül'de yapılacak..

Aydın Germencik'te cem evi yapımında son durum!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yapacakları projelere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun engel olmaya çalıştığını söyledi.

Aydın Germencik'te icradan 3.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Germencik Sulh Mahkemesi Aydın İli Germencik İlçesi'nde yer alan 2 arsayı 3 milyon 961 bin TL'ye satışa çıkarıyor. Taşınmazların satış bedeli TL olarak belirlendi.

Aydın İncirliova projeleri görücüye çıktı!

İncirliova Belediye Hürriyet'te yapımı gerçekleştirilecek olan çok amaçlı sosyal tesis ile Park İncirliova 3. Etap çalışmaları için hazırlanan 20 proje Milli Aydın Bankası Sergi Salonunda sergilendi.

Aydın Germencik park inşaatı Haberi

Aydın Germencik park inşaatı


Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde yapımına başlanan ve görselliği ile geleceğe iz bırakacak olan park çok yakında hizmete girecek.


Germencik Belediyesi, hem sosyal faaliyet alanı, hem de dinlenme alanın bir arada bulunduğu ve birçok mimari eseri içinde barındıran Parkı ile adından gelecekte de sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.


Parkın çok yakında hizmete açılacağını, aynı zamanda vatandaşa bunun gibi birçok proje ve eserin sunulacağını ifade eden Belediye Başkanı Ümmet Akın; Germencik’in yeşil, temiz, mimarisi ile örnek olan ve sosyal yaşamın ön planda olduğu bir kent haline geleceğini söyledi.


“TARİHİ BİR MİRAS OLACAK”

3 bin 500 metrekarelik alanda konumlandırılan projede her türlü detayın büyük bir titizlikle düşünüldüğünü ve anıt niteliğindeki eserler ile gelecek nesillere tarihi bir miras bırakmak istediğini kaydeden Başkan Akın, "Parkımızda Çaydanlık şeklinde...