19 / 07 / 2024

Aydın İnşaat ödülleri

Aydın İnşaat ödülleri

Ankara Kazan Belediyesi, ilçede yaptıkları binaların dış estetiğine önem veren ve çevre düzenlemesini en iyi şekilde yapan müteahhitleri ödüllendirdi. Birinciliği Akis İnşaat, ikinciliği Aydın İnşaat, üçüncülüğü de Metehan inşaat elde etti...

Dehul Kamer İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehul Kamer İnşaat Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde   500 binTL sermaye bedeli  ile Mihraç Can Aydın tarafından  kuruldu.

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

Pricot İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pricot İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Can Çağdaş Balaban tarafından kuruldu.

Orient Yazılım Teknolojileri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orient Yazılım Teknolojileri İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Volodymyr Dvynskyı tarafından kuruldu.

Onflex İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onflex İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saeid Poorsoltani tarafından kuruldu.

I3PE İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

I3PE İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Moncef Ben Yarou tarafından kuruldu.

Dora Dizayn Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Dizayn Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kayacı ve Ömer Erkendoğdu ortaklığında kuruldu.

Distance İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Distance İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Youssef tarafından kuruldu.

Tesma İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tesma İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Anthony Oluwagbemıga tarafından kuruldu.

RTM Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RTM Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjde Coşkun tarafından kuruldu. 

Aydın İnşaat ödülleri Haberi

Aydın İnşaat ödülleri

ANKARA- Kazan Belediyesi, ilçede yaptıkları binaların dış estetiğine önem veren ve çevre düzenlemesini en iyi şekilde yapan müteahhitleri ödüllendirdi. Belediye Meclisi kararıyla, 2013 yılında inşaatını tamamlayarak yapı kullanım izin belgesi alan 70 adet çok katlı binada iç dış estetik ve çevre düzenlemesi, modern görüntü, kullanılan malzeme kalitesi gibi kriterleri en iyi şekilde yerine getiren müteahhitleri belirlemek için 5 kişilik komisyon kuruldu. Hacı Bekir Ünüvar'ın başkanlığındaki komisyon ilk üçe giren bina ve müteahhitleri tespit etti. Komisyonun değerlendirmesinde birinciliği Akis İnşaat, ikinciliği Aydın İnşaat, üçüncülüğü de Metehan inşaat elde etti. 


Belediye Köprübaşı Sosyal Tesislerinde düzenlenen törenle çevreci müteahhitlere ödüllerini veren Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, çevreye duyarlı binalar yaparak örnek ve yaşanabilir mekanlar oluşturdukları için müteahhitleri tebrik etti. 


Anayurt...