04 / 05 / 2024

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı mı

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı mı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı gibi önemli bir projenin ardından Çine İlçesinde Yeni yapılan İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı köprüsünü hizmete açtı.

Aydın ve Bursa'da kiralık 10 gayrimenkul!

Aydın ve Bursa'da yer alan iş yeri, konut ve çay bahçesi için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan ihaleler ile ilgili detaylar...

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

TOKİ Aydın Merkez projesinin detayları belli oldu! 240 ay taksit fırsatını kaçırmayın!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Merkez 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Merkez projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Merkez 2022 ucuz konut projesi...

Aydın Karpuzlu’ya TOKİ geliyor! 240 ay taksit imkanı!

TOKİ Aydın Karpuzlu 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Karpuzlu’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Karpuzlu’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Karpuzlu sosyal konut projesi...

TOKİ Aydın Buharkent’te 608 bin TL’ye ev sahibi olun! 240 ay taksit imkanı!

TOKİ Aydın Buharkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Buharkent’te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Buharkent’te inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Buharkent sosyal konut projesi...

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Aydın Buharkent Toplu Konut Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Aydın Buharkent ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Erol, Toplu Konut Projesi'nin ihalesinin Temmuz ayında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Mustafa Aydın: 3 ay sonra kiralarda yüzde 50 indirim bekliyoruz!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, “Özellikle, AVM’lerde faaliyetlerini sürdüren işletmelerimiz için bu aylarda kira alınmamasını, sonraki 3 ayda yüzde 50 indirim bekliyoruz” dedi.

Aydın Nazilli’deki cemevi Haziran'da açılıyor!

Aydın Nazilli ilçesinde yapılan Eğrek Alevi Kültür ve Cemevi Derneği’nin inşaatı devam ediyor. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan cemevinin Haziran ayına kadar hizmete açılacağını duyurdu.

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aydın, Hasan Aydın, Abdurrahman Aydın, Ayşe Aydın ve Fatma Aydın tarafından kuruldu.

Aydın'da konut kredisine rekor başvuru!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankalarının Ağustos ayı başında konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1'in altına düşürmesiyle Aydın’da da talep rekor seviyeye ulaştı. Bölgede kredi başvurusunda bulunanlarının sayısının 2 bin 500 kişiye ulaştı.

TOKİ Aydın Kuyucak 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Aydın Kuyucak 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Proje için 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

Aydın'da imar barışına 4 bin kişi başvurdu!

İmar Barışı başvurularının hızla geldiği Aydın Çine’de 2018 yılının Haziran ayından beri toplamda 4 bin vatandaş başvuru yaptı.

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı mı Haberi

Aydın Kalabak Çayı Köprüsü açıldı mı


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 15 Temmuz Demokrasi Kavşağı gibi önemli bir projenin ardından Çine İlçesinde Yeni yapılan İtfaiye Binası ve Kalabak Çayı köprüsünü hizmete açtı.


Çinelilerin yoğun ilgi gösterdiği ve adeta bayram havasında geçen açılışa ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


ÇİNE’YE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ


İtfaiye binasında gerçekleştirilen açılışta konuşan Başkan Çerçioğlu “Büyükşehir Belediyesi olarak Çine’ye yerel seçim döneminde söz verdiğimiz bütün yatırımları sırasıyla gerçekleştiriyoruz. Bunlar yetmez Çine’ye yeni eserler kazandırmak için çalışıyoruz. Bu güne kadar mahallelerimizde dahil olmak üzere Çine’ye 11 Milyon tl yol yatırımı yaptık. 2017 yılında bunun 2 katını yapmayı planlıyoruz. Bundan kısa zaman önce uzun yıllar beklediğiniz spor tesisi ve yüzme havuzunu hizmetinize açmıştık. inşaatı devam eden Terminal binamızın da açılışını hep beraber yapacağız....