04 / 05 / 2024

aydın kamu hastaneleri birliği başkanı

aydın kamu hastaneleri birliği başkanı

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İstanbul’da düzenlenen Sağlık Bakanlığı, Turizm ve Kültür Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı' nın destekleriyle hazırlanan Sağlık Turizmi Fuarı’na katıldı...

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Aydın'daki kamu binalarının kira tutarları mecliste!

Aydın'da kamu kurum ve kuruluşlarına ait binaların kira tutarları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın'da konut kredisine rekor başvuru!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankalarının Ağustos ayı başında konut kredisi faiz oranlarını yüzde 1'in altına düşürmesiyle Aydın’da da talep rekor seviyeye ulaştı. Bölgede kredi başvurusunda bulunanlarının sayısının 2 bin 500 kişiye ulaştı.

Aydın'da imar yolsuzluğu operasyonu: 15 gözaltı!

Aydın merkezli Ankara, İzmir, Mardin, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda, Hazine'ye ait denize yakın kıymetli araziler üzerinde usulsüz işlemler yaptıkları gerekçesiyle aralarında kamu personelinin de bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı..

TOKİ Aydın Çine Hükümet Konağı ihalesi 3 Nisan'da!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Aydın Çine Hükümet Konağı'nın ihalesini 3 Nisan'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Aydın Çine'ye hükümet konağı!

Kamu yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, Aydın Çine Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Aydın Şehir Hastanesi özelleştirilmeyecek!

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Kamu-özel ortaklığıyla yapılacak olan Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili özelleştirme iddialarını yalanladı. Koçak, ''Otel, beş yıldızlı otel konforunda yapılacak'' dedi.

Aydın Söke Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılacak!

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selma Özcan içinde bulunduğumuz haftanın Diş Hekimleri Haftası olması nedeniyle dün Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ziyaret etti. Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Türkiye'nin önde gelen sağlık merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Aydın kamu yatırımlarından faydalanamıyor!

Aydın’ın Türkiye ekonomiye büyük katkı sağlamasına rağmen kamu yatırımlarından yeterince faydalanamadığını belirten Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Ankara’dan yağan yağmurdan kopan damlaların Aydın’da kaydırılmasını istedi.

Barış Aydın: Başkent'in çehresi yeni konut projeleri ile değişecek!

Başkent Ankara'da son yıllarda inanılmaz bir inşaat hamlesi başladı. Kamu binaları ve gecekondularının çokluğuyla bilinen kent hızlı bir dönüşüm geçiriyor. Barış Aydın sektörü ve piyasanın gelişimini değerlendirdi...

Türkiye Kamu Hastaneleri yetkilileri Manavgat Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu inşaat Onarım Daire Başkanlığı yetkilileri, yüklenici firmanın TOKİ'ye devir başvurusu yaptığı Manavgat Devlet Hastanesi 100 yataklı ek bina inşaatında incelemelerde bulundu

Batıçim Batı Anadolu Aydın Umurlu hazır beton tesisi kapatıldı!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim Batı Anadolu Aydın Umurlu hazır beton tesisi kapatıldı.

Aydın Devlet Hastanesi'nde 1 yıllığı 479 bin 432 TL'ye kiralık kantin!

Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu; Aydın Devlet Hastanesi'ndeki kantini 2 yıllığına 29 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da kiraya veriyor. Kantinin 1 yıllık kira bedeli 479 bin 432 TL olarak belirlendi.

aydın kamu hastaneleri birliği başkanı Haberi

aydın kamu hastaneleri birliği başkanı


Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İstanbul’da düzenlenen Sağlık Bakanlığı, Turizm ve Kültür Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığı'nın destekleriyle hazırlanan Sağlık Turizmi Fuarı’na katıldı. Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Mehmet Özkan, sağlık turizmi için Aydın'ın zaman kaybetmeden işbirliğine gitmesi gerektiğini ve bu işbirliğinin de Aydın'a hareketlilik getireceğini söyledi.


Sağlık turizminin yurtiçi ve yurtdışında canlı tutulmasına ve gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan fuar İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlendi. Fuara, hastane, termal Tesis, Sağlık Bakım Merkezleri ve asistans şirketler olmak üzere 75 katılımcı, 50 ülkeden 182 satın alıcı yoğun ilgi gösterdi. Fuara katılan Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği adına değerlendirme yapan Genel Sekreter Op.Dr. Mehmet Özkan, “Aydın Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği hem fuara genel sekreterlik düzeyinde katılan tek birlik olması, hem...