05 / 05 / 2024

Aydın Karacasu 1. Etap toki konutları başvuru dönemi

Aydın Karacasu 1. Etap toki konutları başvuru dönemi

TOKİ Aydın Karacasu 1. Etap'ta yer alan 2 adet konut için başvurular yarın başlıyor...

Yavuz Aydın'dan kira tepkisi: 3+1 evlere 12 bin TL'den fazla isteniyor, 17 bin TL asgari ücretli kirayı nasıl ödesin?

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, hayat pahalılığını Meclis gündemine taşıdı. Aydın, 3+1 evlere 12 bin TL'den fazla istendiğine, vatandaşların kiraları da ödemekte zorluk çektiğine vurgu yaptı. İşte Aydın'ın o açıklaması...

TOKİ Aydın projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Karacasu projesi yarın ihaleye çıkacak.

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Aydın tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın Karacasu projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 322 yeni konut için hemen bu yeni tarihe bakın!

TOKİ Aydın Karacasu projesi için yeni tarih resmen açıklandı... 322 yeni konut için hemen bu yeni tarihe bakın...

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

TOKİ'den Aydın'ın o ilçesine 228 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'da 228 konutluk yeni proje hayata geçirecek. Projede ayrıca 3 dükkan ve 1 cami de yer alıyor.

TOKİ’den Aydın Karacasu’ya ucuz konut geliyor! Bu fırsat kaçmaz!

TOKİ Aydın Karacasu 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Karacasu’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Karacasu’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Karacasu sosyal konut projesi...

TOKİ Aydın Efeler’de 350 konut yapacak! 2+1’ler 608 bin TL!

TOKİ Aydın Efeler 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Efeler’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Efeler’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Efeler sosyal konut projesi...

TOKİ Aydın projesinde son dakika müjdesi! Sadece bir ilçede 196 ucuz konut inşa edilecek! Kaçırmayın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Aydın Karacasu'ya TOKİ'den 300 yeni konut müjdesi

TOKİ'nin Aydın'ın Karacasu ilçesine yapmayı planladığı 300 konutluk proje için hazırlanan imar planları tamamladı.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Martı GYO'nun Aydın arsası turizm alanı oldu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Aydın Karacasu Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Aydın'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü! 

Aydın'da çiftçilikle uğraşan 61 yaşındaki  Şanver A. arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada eniştesi Mehmet A. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. 

Aydın Karacasu 1. Etap toki konutları başvuru dönemi Haberi

Aydın Karacasu 1. Etap toki konutları başvuru dönemi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Aydın - Karacasu 1. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında  adet konutu, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuyor. Başvurular 8 Nisan-28 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.


TOKİ Aydın Karacasu Evleri 1. Etap'ta yer alan 116,05 metrekare büyüklüğündeki 3 oda 1 salon konut, 111 bin 525 TL'den, 84,11 metrekare 2+1 konut 72 bin 21 TL'den satışa sunuluyor. 3+1 konut için yüzde 10, 2+1 konut için 4 bin TL peşinat ödenen projede, 180 ay vadelendirme yapılıyor. Projede en düşük başlangıç taksiti 377,89 TL, en yüksek başlangıç taksiti ise 557,62 TL olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için