07 / 07 / 2024

Aydın Karacasu yapılacak projeler

Aydın Karacasu yapılacak projeler

Kaliteli mermeri, doğa harikası yaylaları ve organik ürünleriyle, derinin, demirin hayat bulduğu ilçe Karacasu, hızlı bir değişim süreci içinde. Başkan Mustafa Büyükyapıcı, "Karacasu, hizmetlerimizle çok farklı bir noktaya ulaşacak" dedi

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Şanlıurfa'da 897 adet deprem konutunun teslimi ay sonunda yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da deprem konutlarının yapımları hızla sürüyor. 897 adet deprem konutunun teslimi bu ayın sonunda yapılacak. Peki diğer konutlarda son durum ne? 

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de  yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Aydın projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Karacasu projesi yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ Aydın Karacasu projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 322 yeni konut için hemen bu yeni tarihe bakın!

TOKİ Aydın Karacasu projesi için yeni tarih resmen açıklandı... 322 yeni konut için hemen bu yeni tarihe bakın...

TOKİ’den Aydın Karacasu’ya ucuz konut geliyor! Bu fırsat kaçmaz!

TOKİ Aydın Karacasu 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Karacasu’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Karacasu’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Karacasu sosyal konut projesi...

Aydın Karacasu'ya TOKİ'den 300 yeni konut müjdesi

TOKİ'nin Aydın'ın Karacasu ilçesine yapmayı planladığı 300 konutluk proje için hazırlanan imar planları tamamladı.

Aydın'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Buharkent Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak.

Martı GYO'nun Aydın arsası turizm alanı oldu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Aydın Karacasu Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Niğde 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacak yeni stadyum meclis gündeminde!

Niğde'de bulunan 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacağı duyurulan yeni stadyum projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Karacasu’da imar planı düzenlemesi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından 5 mahallede başlatılan imar planı düzenlemesi ve halihazır harita çalışmaları başladı. Belediyenin twitter hesabı üzerinden paylaşım yapıldı...

TMMOB'dan Aydın raporu: Yapı kalitesi düşük!

Aydın’ın alüvyon zemin üzerinde olduğu belirtilen Jeoloji Mühendisleri Odası’nın raporunda yapı kalitesinin düşük olduğunu vurgulandı. Raporda depremin etkisini en aza indirmek için master planlarının hazırlanması gerektiğine dikkat çekildi. 

Aydın Karacasu yapılacak projeler Haberi

Aydın Karacasu yapılacak projeler

Aydın'ın Karacasu ilçesi hızla gelişiyor. Karacasu, Afrodisias Antik Kenti ile Osmanlı mimarisine sahip taş evleri, Arnavut kaldınmlarıyla ilçenin önemli geçim kaynaklarından olan kırmızı çamurun usta ellerde işlendiği seramikçilikle, hünerli ellerde işlenen demirciliğiyle, kendine has hamuru ve ustası olan pideciliğiyle, bu topraklardan çıkan kaliteli mermerdiiğiyle, eşsiz doğa harikası yaylalarıyla, doğal kaynak sularıyla yetişen organik ürünleriyle, bir kültür sanat şehri olma yolunda hızla ilerliyor. 


'Ayrım gözetmiyoruz' 

6 bin nüfuslu 6 mahalleden oluşan Karacasu, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından geniş bir coğrafyaya sahip 20 bin nüfuslu 38 mahalleden oluşan Büyükşehir Belediyesine bağlı bir ilçe konumuna gelmiştir. 7 yıldır belediye başkanlığı görevini sürdüren Mustafa Büyükyapıcı ilçenin çehresini değiştirmiş, birçok önemli projeyi de hayata geçirmiştir. Bu konuda açıklama yapan Beçalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızı özetleyecek...