02 / 05 / 2024

Aydın kent yangını

Aydın kent yangını

Aydın'da yangın meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mimar Sinan mahallesi 2325 Sokak Atılım Sitesi’ ndeki Serpil Altunkaya ’ya dairede henüz bilinmeyen neden ile yangın çıktı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Onursal Başkanı Barış Aydın, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu, Başkent Otomotivciler Derneği, Otonomi YKB Aydın Erkoç, TÜGİAD Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman referandumu değerlendirdi.

Aydın çevre yolunda sona gelindi!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, çevre yolundaki çalışmalarda sona gelindiğini belirterek "Ekim ayında hizmet vermeye başlayacak olan çevre yoluyla kent trafiği rahatlayacak" dedi

Aydın Söke kent merkezinde eski yapılar çoğunlukta!

Aydın Denge Gazetesi'nin yazarlarından Hüseyin Işık bugünkü yazısına Söke'deki 1/5000'lik imar planı sorununu kaleme aldı. İşte Hüseyin Işık'ın o yazısı...

Aydın'da çevre düzenleme işi yapılıyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kent merkezinin dört bir köşesine “sepetli çiçek şelalesi peyzajları” ile renklendiriliyor.

Aydın Kent Meydanı ihalesi mercek altına alındı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin “Aydın Kent Meydanı” ihalesindeki 17 milyon liralık vurgun iddialarını Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü mercek altına aldı.

Aydın Efeler'de tarihi yapılar restore ediliyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde eski kent dokusunun korunması ve tarihi yapıların yaşatılması için belediye tarafından birçok eski bina kamulaştırılarak restore ediliyor.

Aydın Vakıflar yeni binası için yıkım başladı!

Aydın Efeler’de Atatürk Kent Meydanı yanında yer alan ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü lojmanları olarak kullanılan binanın yerine Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait yeni hizmet binası yapımı için yıkım çalışmaları başladı.

Barış Aydın: Başkent yatırımlardan daha fazla pay almalı!

ASİAD Başkanı Barış Aydın, son yıllarda iç göçün hızlandığı Başkent Ankara’nın nüfusu ve ekonomik potansiyeline göre düşük kalan yatırımlardaki payının artması gerektiğini bildirdi.

Aydın'da ev yangını: 1 ölü

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, evde çıkan yangında dumandan etkilenen bir kişi hayatını kaybetti. Bedensel engelli olduğu öğrenilen İlker Yontaş (34) Kuşadası Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Adnan Aydın'dan Atatürk Stadı eleştirisi!

Adnan Aydın, Atatürk Stadı'nın TOKİ'ye verilmesini eleştirdi. Aydın, yaptığı açıklamada, Ordu stadının yıkılarak kent meydanı haline dönüştürüleceğini, Giresun'da ise Atatürk stadı üzerine inşaat yapımının gündemde olduğunu belirtti.

Barış Aydın: Başkent'in çehresi yeni konut projeleri ile değişecek!

Başkent Ankara'da son yıllarda inanılmaz bir inşaat hamlesi başladı. Kamu binaları ve gecekondularının çokluğuyla bilinen kent hızlı bir dönüşüm geçiriyor. Barış Aydın sektörü ve piyasanın gelişimini değerlendirdi...

Aydın kent yangını Haberi

Aydın kent yangını

Aydın’da bir apartmanda çıkan yangınında, dumandan etkilenen 2'si çocuk 3 kişi hastaneye kaldırıldı.


Edinilen bilgiye göre, Mimar Sinan mahallesi 2325 Sokak Atılım Sitesi’ndeki Serpil Altunkaya’ya dairede henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın kısa sürede söndürüldü.


Yoğun dumandan etkilenen Altunkaya ile çocukları İsmail Ege Altunkaya (8) ve Beyda Altunkaya (12), 112 Acil Servis ekiplerince Aydın Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Apartman sakinleri, polis ekipleri tarafından güvenlik nedeniyle tahliye...