05 / 05 / 2024

Aydın Koçarlıda vatandaş bozuk yolları onarıyor

Aydın Koçarlıda vatandaş bozuk yolları onarıyor

Aydın'ın Koçarlı ilçesine bağlı Kızılcabölük mahallesinde vatandaşlar, bozuk olan yollarına imece usulüyle parke taşı döşüyor. Kızılcabölük Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği'nin katkılarıyla alınan parke taşlarını köylüler yola döşemeye başladı.

Aydın ve Bursa'da kiralık 10 gayrimenkul!

Aydın ve Bursa'da yer alan iş yeri, konut ve çay bahçesi için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan ihaleler ile ilgili detaylar...

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

TOKİ Aydın Koçarlı’ya geliyor! Aylık 2 bin 280 TL’ye ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ Aydın Koçarlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Koçarlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Koçarlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Koçarlı sosyal konut projesi...

TOKİ Aydın Bozdoğan projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle ev sahibi olun!

TOKİ Aydın Bozdoğan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Bozdoğan ‘da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Bozdoğan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Bozdoğan sosyal konut projesi...

Aydın'da 18.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın İmar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Güzelhisar'da yer alan arsayı 18 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aydın Koçarlı'da tarihi kule ve konak kamulaştırıldı! 

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Cihanoğlu Beyliği döneminde inşa edilen tarihi kule ile konağın bulunduğu bölge kamulaştırıldı.

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Aydın Koçarlı Millet Bahçesi start aldı!

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesine başlandı. Projenin 5 milyon liraya mal olması planlanıyor.

Malatya Valisi Aydın Baruş, depremden etkilenen ilçeleri inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ'da 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. Aydın Baruş Battalgazi ilçesinde, ağır hasarlı ve acil yıkım kararı alınan binaları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Aydın Baruş: Malatya'da hasar tespit çalışmaları devam ediyor!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile beraber Malatya’daki depremden evleri hasar gören vatandaşları ziyaret etti.

Aydın Koçarlı Belediye binası yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, belediye binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan bina sonrasında yeni yapılan binada Belediye ve Emniyet Müdürlüğü hizmet verecek.

Aydın Koçarlı'da kültür merkezi yaptırılacak! İhalesi 17 Temmuz'da!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı Şahinciler Mahallesi'nde kültür merkezi yaptıracak. Kültür merkezinin yapım ihalesi 17 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak...

Aydın Koçarlıda vatandaş bozuk yolları onarıyor Haberi

Aydın Koçarlıda vatandaş bozuk yolları onarıyor

Mahalle sakinleriyle işbirliğinin en güzel örneğini hayata geçirdiklerini ifade eden Kızılcabölük Mahalle Muhtarı Hüseyin Esin, "Yaklaşık 150 hanenin yaşadığı yayla evlerine giden yolun bozuk ve dar olmasından dolayı araçlar geçemiyordu. Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek yolu yeniden yapmaya karar verdik. Kızılcabölük Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği bin yüz metre parke taşı aldı. Yolumuzun yapımına başladık. Yaşlısından gencine, kadınından erkeğine kadar herkes işin bir uçundan tutuyor. İmece usulüyle yaklaşık 2 kilometrelik yolu parke taşı döşeyeceğiz" diye konuştu.


Yeni...