02 / 05 / 2024

Aydın Köşk projeleri

Aydın Köşk projeleri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’ndan huzurevi sözü alan Köşk’ün AK Partili Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, bakanlık destekleriyle Köşk’e hizmet noktasında çağ atlatacaklarını belirtti.

Aydın Köşk'te alt ve üst yapı çalışmaları başladı!

Köşk ilçesi başkan Rıfat Kadri Kılınç'ın talimatıyla güzelleştiriliyor. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'ın talimatıyla ilçe merkezinin yanı sıra Büyükşehir Yasasıyla mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muhittin Böcek: Ranta dönük projemiz olmayacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptığı açıklamada “Azim ve kararlılıkla halkımıza söz verdiğimiz projeleri yapacağız. Halka dönük projeleri hayata geçireceğiz. Ranta dönük projelerimiz olmayacak” diye konuştu.

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

TOKİ Aydın Hükümet Konağı 3 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Aydın Çine Hükümet Konağı ihalesi 3 Nisan'da!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Aydın Çine Hükümet Konağı'nın ihalesini 3 Nisan'da gerçekleştirecek.

Aydın'da hazine arazilerinde usulsüzlük iddiası!

Aydın'ın Didim ilçesinde hazine arazilerine yönelik usulsüzlük soruşturması kapsamında 27 şüpheli gözaltına alındı.

TOKİ Aydın'daki 293 dönümlük arazisini satıyor!

TOKİ, Aydın'da bulunan arazilerinin bir kısmını satışa sundu. Kuşadası'nda bulunan 293 dönümlük arazinin ihalesi 29 Ocak'ta gerçekleşecek.

TOKİ'den Aydın'a 256.5 milyon liralık yatırım!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ'nin Aydın'a 15 yılda toplam 256 milyon 500 bin liralık yatırım yaptığını açıkladı.

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi mecliste!

Denizli-Aydın-Çine-Yatağan-Milas-Güllük Demiryolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Aydın Ünal: Her köşeden beton fışkırıyor!

Eski AK Parti Ankara Milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal, "Her köşeden, akıl almaz bir plansızlıkla beton yığınları yükseliyor" diye konuştu.

TOKİ Aydın Çine Hükümet Konağı ihalesi 11 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Çine Hükümet Konağı'nın ihalesini 11 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Aydın ve Çanakkale hükümet konağı ihaleleri yarın!

TOKİ Aydın'ın Çine ile Çanakkale'nin Eceabat ilçelerinde hükümet konağı inşa edecek...

TOKİ Aydın ve Çanakkale'de yeni hükümet konağı yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın ve Çanakkale'de yeni hükümet konağı inşa etmek için 27 Ağustos'ta ihaleye çıkacak...

Aydın Köşk projeleri Haberi

Aydın Köşk projeleri

Aydın’ın büyükşehir olmasıyla ilçe belediyeleri yetersiz bütçe nedeniyle hizmet konusunda ciddi sıkıntılar yaşarken, Köşk Belediyesi bakanlık destekleriyle her geçen gün yeni hizmetler kazandırılıyor. Köşk’ün AK Partili Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, seçim öncesi verdiği sözlerin hepsini bir bir hayata geçiriyor. Köşk Belediyesi’nin bütçesiyle hayata geçirmekte zorlandıkları projeleri bakanlık desteği ile Köşklülerin hizmetine sunmayı planlayan Rıfat Kadri Kılınç, bugüne kadar Köşk Çayı ıslah projesini Orman ve Su İşleri Bakanlığının, kültür merkezi ve öğrenci yurdunu Milli Eğitim bakanlığının halı sahaları ise Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığının desteği ile hayata geçirmeyi hazırlandıklarını söyledi. Köşk’e Huzurevi kazandırmak içinde geçtiğimiz hafta Aydın’ı ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’ndan müjde aldıklarını kaydeden Rıfat Kadri Kılınç, Köşk’e yeni hizmetler kazandırmak için sık sık...