08 / 05 / 2024

Aydın Ortaklar OSB icradan satılık arsa

Aydın Ortaklar OSB icradan satılık arsa

Germencik İcra Dairesi, Aydın Germencik'teki Ortaklar Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 3 arsa ve fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedelleri 8 milyon 13 bin 589 TL olarak belirlendi.

Aydın Buharkent OSB'ye yatırımcılardan yoğun talep!

Aydın Burharkent OSB'de bulunan sanayi parsellerine yatırımcıların yoğun talebi artarak devam ediyor. 

Aydın Buharkent OSB'de fabrika yatırımı atağı!

Buharkent OSB'yi ziyaret eden MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, "Türkiye dünyanın tam ortasında bulunan bir merkez. Üretim kabiliyetlerimizi artırdığımız zaman Çin’le yarışır bir yere geldiğimizi söyleyebilirim." açıklamasında bulundu.

Aydın Sera OSB için geri sayım başlıyor!

Aydın’da Kadıköy’de kurulması planlanan Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) projesinin yer seçimiyle ilgili teklif dosyasıyla ilgili kurum görüşleri alınacak.

Aydın OSB'lerle büyüyecek!

Aydın’da bulunan 7 OSB, toplamda bin 423 hektar büyüklüğe ulaşırken, Nazilli, Çine ve Söke OSB’nin bu yıl başlayan genişletme çalışmalarında da sona geliniyor.

Aydın'daki 4 lojman, Binalar Eğitim Tarihi Müzesi'ne dönüşecek!

Aydın Ortaklar mahallesinde yer alan 4 eski lojman restore edilecek. Binalar Eğitim Tarihi Müzesi'ne dönüştürülecek.

Faruk Aydın'dan Manisa OSB'de yer tahsisi açıklaması!

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Manisa OSB'deki yer tahsisiyle ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Aydın Buharkent OSB'ye kavuşuyor!

OSB'nin bölge için çok önemli olduğunu belirten AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, "Buharkent OSB'nin hayata geçirilmesi, özellikle endüstride kullanılabilecek tarımsal ürünlerin yerinde işlenmesi açısından da çok önemli" diye konuştu.

Aydın Ortaklar OSB'de icradan 8 milyon TL'ye fabrika ve 3 arsa!

Germencik İcra Dairesi, Aydın Germencik'teki Ortaklar Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 3 arsa ve fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedelleri 8 milyon 13 bin 589 TL olarak belirlendi.

Aydın ve Civar içmesuyu isale hattı için acele kamulaştırma!

2015 yılı yatırım programında yer alan Ortaklar içmesuyu projesi kapsamında Aydın ve Civar Yerleşimler İçmesuyu İsale Hattı (1. Kısım) inşaatı işinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Aydın Germencik'teki Köy Enstitüsü müzeye dönüşecek!

Aydın’ın Germencik ilçesindeki Ortaklar Fen Lisesi bahçesinde bulunan ve Köy Enstitüsü döneminden kalma, atıl olarak bekleyen dört adet müstakil lojman restore edilerek eğitim müzesine dönüştürülecek.

Aydın OSB Arıtma Tesisi 2016'da yapılacak!

Güvenli ve temiz bir çevre anlayışıyla hizmet veren, Aydın OSB içinde sayıca artan firmalarımıza daha etkin bir kullanım sağlamak amacıyla gündeme gelen arıtma tesisinde kapasite artırımı projesinde önemli adımlar atıldı.

Aydın Seramik İnşaat Kuşadası'nda 37 villa inşa edecek!

Aydın Seramik İnşaat ortaklarından Abdullah Helvacı, Kuşadası'nda 37 tane 2+ 1 villayı inşa edecek olan Aydın Seramik, site içerisindeki havuz ve çocuk oyun parkıyla müşterilerine rahat ve huzurlu bir ortam sunmayı hedefliyor.

ÖİB'nin Aydın arsasına Genpar'dan 7.8 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Merkez Orta Mahallesi'nde yer alan OSB alanı imarlı 1.875 metrekarelik arsası ve Ata Mahallesi'nde yer alan arsası 7 milyon 800 bin TL teklif veren Genpar Otomotiv'in oldu...

Aydın Ortaklar OSB icradan satılık arsa Haberi

Aydın Ortaklar OSB icradan satılık arsa

T.C. GERMENCİK İCRA DAİRESİ 2014/587 TLMT.
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri: Aydın İl, Germencik İlçe, Gümüşyeni Mahallesi Tolumezarlığı mevkii 106 ada 5 parsele kayıtlı tapu kaydında tarla vasfındaki taşınmaz Ortaklar Organize Sanayi Bölgesi içerisindedir.İmar uygulaması görmüş net sanayi arsası nitelikli taşınmaz köşebaşı parsel olup, üzerinde 2.129.40m²lik kesimi çelik çatılı, 5367.60m²lik kesimi betonarme çatlı olmak üzere toplam 7497.00m²lik ana fabrika binası, 240.00m²lik betonarme depo, 79,21m²lik kurutma sistemi, 301.60m²lik kurutma odaları, 613.00m²lik 2 katlı yemekhane ve kademe binası ile direk tipi trafo, pompalı sıcak su artezyeni bulunmaktadır. Taşınmazın altyapısı tamamlanmış, çevre düzeni yapılmış, yolları asfaltlanmıştır.Yüzölçümü 23879,67 m²dir


Kıymeti: 5.672.785,00 TL           

KDV Oranı: %18          ...