29 / 04 / 2024

Aydın Şengül kimdir

Aydın Şengül kimdir

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Karabağlar'da yaşayan vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi. Şengül, Karabağlar'a kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Aydın Şengül: İzmir kentsel dönüşümde yanlış yolda!

Milletvekili Aydın Şengül, kentsel dönüşümde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanlış yolda olduğunu ifade ederek “Sayın Kocaoğlu ısrarla 5393 sayılı belediye yasasının 73. Maddesine göre kentsel dönüşüm yapmak istiyor" dedi

Aydın Şengül: Kentsel dönüşümde önceliğimiz insan!

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Türkiye' nin en büyük kentsel dönüşümün yapılacağı Karabağlar da dönüşüm alanı içinde kalan mahallenin muhtarıyla bir araya geldi...

Aydın Şengül: Kentsel dönüşümde önceliğimiz insan!

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümün yapılacağı Karabağlar da kentsel dönüşüm alanı içinde kalan mahallenin muhtarıyla bir araya geldi.

Aydın Şengül: Aziz Kocaoğlu kenti dolaşsa sorunları görür!

Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun bu durumu görmemesi için kenti dolaşması gerektiğini belirterek "Sayın Kocaoğlu'nun belediye sarayından çıkıp İzmir'i gezmesi dolaşması ve bu tür durumları görmesi gerekir" dedi

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir?

Garanti BBVA bankasının bağımsız yönetim kurulu üyesi Avni Aydın Düren nereden mezun? Avni Aydın Düren kimdir? İşte ayrıntılar...

Ali Aydın Pandır kimdir?

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Ali Aydın Pandır kimdir? Ali Aydın Pandır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Aydın Pandır'ın biyografisi...

Sinan Aydın Aygün kimdir?

Panora GYO ve  bağlı ortağı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Aydın Aygün kimdir? Sinan Aydın Aygün daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte  Sinan Aydın Aygün'ün biyografisi...

Aydın Kuşadası'nda 16.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi, 10 ve 17 parselde yer alan arsayı 16 milyon 564 bin 354 TL'ye icradan satıyor.

TOKİ Aydın 206 konut ve 4 dükkan ihalesi 25 Nisan'da!

Aydın İncirliova İlçesi 206 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Nisan'da yapılacak.

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

Aydın Nazilli'de 5.6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Aydın İli Nazilli İlçesi Karaçay Mahallesi'nde yer alan natamam otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 692 bin 522 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Metro için İzmir’e 30 bin TL ödenek ayrıldı haberine yalanlama!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bazı basın organlarında Halkapınar ile Otogar arasında yapılacak metro için hükümetin sadece 30 bin lira bütçe ayırdığına dair çıkan haberler için bir açıklama yaptı.

Pınar Aydın oyunculuğu bıraktı, emlakçılığa soyundu!

Bir zamanlar izlenme rekorları kıran bir TV yarışmasıyla adını duyuran oyuncu Pınar Aydın, şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor. Yılın büyük bölümünü Giresun'da geçiren Aydın, internetten bungalov evler kiralamaya başladı.

Aydın Söke'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli, Söke İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 93 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Karabağlar’a kentsel dönüşüm müjdesi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Karabağlar'da yaşayan vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi. Şengül, Karabağlar'a kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Aydın Şengül kimdir Haberi

Aydın Şengül kimdir

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Karabağlar'da yaşayan vatandaşlar ve muhtarları kentsel dönüşüm konusunda bilgi vermek amacıyla mahalle toplantılarına Yurtoğlu'nda devam etti.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre, bir yerin "riskli alan" ilan edilmesinin doğalgaz ya da altyapı hizmetlerinin gelmesiyle hiçbir engel oluşturmadığını söyleyen Şengül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştüklerini ve ilçedeki tüm sorunların çözülmesi için çalışmaların başladığını ifade etti. 

Şengül, "Kentsel dönüşüm sürecinden rant sağlamak isteyenler, vatandaşın duygularıyla oynayarak kara propaganda yapıyor. 'Sizi bulunduğunuz yerden alıp, başka yere taşıyacaklar' diyenler, kesinlikle iyi niyetli değildir. Bu kişilere inanmayın. Devletimiz, sizin evinize göz dikmez, sizleri mağdur etmez. Bundan emin olun. Ayrıca Karabağlar'da hizmeti yapması gerektiği halde yerine getirmeyenler, bahane olarak kentsel dönüşümü gösteriyor. Bunlara da prim verilmemeli"...