17 / 05 / 2024

Aydın Soğukkuyu özgecan parkı nerede

Aydın Soğukkuyu özgecan parkı nerede

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu: " Özgecan'ın ismini bu parkta andıkça toplum olarak utanalım ve kadına layık olduğu sevgiyi, saygıyı gösterelim " şeklinde konuştu.

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Aydın Kuşadası'nda 3.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası, Soğucak Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 316 bin 425 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 19 Temmuz 2018 olarak belirlendi. 

Aydın Çine Soğancılar'da TOKİ evleri talebi!

Aydın Çine Soğancılar Mahallesi Şeyhler mevkisinde yaşayan vatandaşlar, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a, eskiden ilçe çöplüğü olarak kullanılan yaklaşık 300 dönümlük boş araziye TOKİ konutları yapılması için talepte bulundu.

Aydın Özgecan Parkı hizmete açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Özgecan Aslan'ın adının verildiği parkı, törenle hizmete açtı. Efeler'de Egemenlik Bulvarı Soğukkuyu mevkisindeki park, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve vatandaşların katılımıyla açıldı.

Aydın Soğukkuyu'da açılan parka 'Özgecan' adı verildi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu: " Özgecan'ın ismini bu parkta andıkça toplum olarak utanalım ve kadına layık olduğu sevgiyi, saygıyı gösterelim " şeklinde konuştu.

Ankara Nallıhan Soğukkuyu Köyü imar planı askıya çıktı!

Ankara Nallıhan Soğukkuyu Koruma Amaçlı Yeni Yerleşim Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı. Soğukkuyu Köyü imar planları 20 Eylül 2014 tarihinde askıdan inecek...

Bursa Soğukkuyu Kamil Saker Spor Tesisleri törenle hizmete açıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Soğukkuyu Spor Tesisleri’nin yenileyip modern bir görünüme kavuşturdu. Büyükşehir Belediyesi eski başkanlarından Erdem Saker döneminde yaptırılan toprak saha, Nilüfer Deresi ıslah projesi kapsamında modernize edildi...

Aydın Kuşadası'nda 130 bin TL'ye satılık konut!

Aydın Kuşadası Soğucak köyü'nde 130 bin TL'ye konut satılacak. Satış, 19 haziran Salı günü 13:30-13-40 saatleri arasında yapılacak.

Aydın Doğan, Başbakan Erdoğan'ın Türkçe uyarısına uydu: Trump Kuleleri!

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, 19 Nisan 2012 Perşembe günü Trump Towers Mall'un açılışına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a bir ilanla teşekkür etti. İlanda Trump Towers yerine Trump Kuleleri ifadesi dikkat çekti

Aydın Kuşadası'nda Bel-Koop Sitesi'nde 85 bin TL'ye daire! İcradan!

T.C. Kuşadası 2. İcra Müdürlüğü, Aydın ili Kuşadası ilçesi Hacıfeyzullah mahallesi Kemerönü mevkiindeki Bel-Koop Sitesi'nde bulunan daireyi 85 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 18 Mayıs 2012 Cuma günü 10:00-10:10 saatleri arasında gerçekleştirilecek

THY, Aydın-Çıldır Havalimanı kiralamasına en yüksek teklifi verdi!

Aydın-Çıldır Havalimanı'nın kiralama suretiyle işletilmesi ihalesinde, THY Anonim Ortaklığı 'KDV hariç yıllık net karın yüzde 7'si' ile en yüksek teklifi verdi

Aydın-Çıldır Havalimanı işletme ihalesinde THY ve Güneş Express teklif verdi!

Topuz, ihale öncesinde yaptığı konuşmada, DHMİ envanterinde yer alan ve 15 Ağustos 2002 tarihli protokolle Jandarma Genel Komutanlığına geçici olarak tahsis edilen Aydın-Çıldır Havalimanı'nın sivil trafiğe açılmasının gündeme geldiğini anımsattı

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın: Yeni binaların metrekaresi 2bin TL ile 18 bin TL arasında!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, kamu ve özel sektörün şu anda Zeytinburnu'nda devam eden yaklaşık 2 milyar liralık yatırımı olduğuna dikkat çekti

Aydın Soğukkuyu özgecan parkı nerede Haberi

Aydın Soğukkuyu özgecan parkı nerede

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Egemenlik Bulvarı, Soğukkuyu mevkisinde açılışı yapılan 6 bin 90 metrekare büyüklüğündeki parka, "Özgecan" ismi verildi. 


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, parkın açılışında yaptığı konuşmada, Özgecan Aslan'ın kadına şiddetin sembolü haline geldiğini, parkta ismini yaşatmak istediklerini söyledi. 


Türkiye'de kadına şiddetin son bulmasını temenni ettiklerini vurgulayan Çerçioğlu, "Kadına bakan sapık ve karanlık anlayış, hepimizin düşmanıdır. Artık ideoloji yok, sevgi var. Kadın, erkek eşitliği var. Özgecan'ın ismini bu parkta andıkça toplum olarak utanalım ve kadına layık olduğu sevgiyi, saygıyı gösterelim" diye konuştu. 


Öte yandan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış töreninde, eğitimi yarıda kalan Özgecan Aslan'ın anısına kalemden anıt üzerine plaket çakıldı, parkın çeşitli noktalarına fidan dikildi. 


Açılış törenine katılan vatandaşlar, "Kadına...