06 / 05 / 2024

Aydın sokakları göle döndü

Aydın sokakları göle döndü

Aydın’ın Efeler ilçesinde aniden başlayan gök gürültülü sağanak sağış ve dolu, sokakları göle çevirdi. Bazı mahallelerde evleri ve iş yerlerini su basarken, araçlar yolda kaldı.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güle güle dolar! Dünya devi resmen açıkladı! Kimsenin aklına gelmezdi! Elinde doları olanlar bakın sonra pişman olmayın

Amerika Merkez Bankası kararının açıklanmasından sonra, dolar rezerv eden küresel şirketler dolarları eritmeye başladı. Resmen dolarlara güle güle diyen bu hamle dünya devi tarafından açıklandı. Elinde dolar olanlar sakın bakmadan geçmeyin. İşte son dakika dolar kuru gelişmesi.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun etkileri TBMM gündeminde!

Aydın-Denizli Otoyol Projesinin çevreye etkileri TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişiklik TBMM'de!

Aydın-Denizli otoyol projesi güzergahında yapılan değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Yıldız, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli Otoyolu'nun güzergah değişikliği TBMM'de!

Aydın-Denizli Otoyolu Projesinde yapılan güzergah değişiklikleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli Otoyol Projesi'nin güzergahı meclis gündeminde!

Aydın-Denizli Otoyol Projesi'nin güzergahı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli Otoyolu meclis gündeminde!

Aydın-Denizli Otoyolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli otoyolu projesi meclis gündeminde!

Aydın-Denizli otoyolu projesi meclis gündemine taşındı. Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Aydın ile Denizli arasına yapılacak otoyol TBMM gündeminde!

Aydın ile Denizli arasına yapılacak otoyol meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın sokakları göle döndü Haberi

Aydın sokakları göle döndü


Aydın’ın Efeler ilçesinde saat 16.00 sıralarında dolu ile karışık yağmaya başlayan sağanak yağış, yaklaşık 1 saat etkisini sürdürdü. Hayatı olumsuz etkileyen yağış nedeniyle kentin ana güzergahlarındaki cadde ve sokaklar göle döndü. Yağmura pazarda yakalanan vatandaşlar, ıslanmamak için sağa sola kaçıştı.

Lögarlar yağmur sularını çekmekte yetersiz kalınca birçok araç biriken yağmur sularında mahsur kaldı.


Şiddetli yağış nedeniyle kentin bazı mahallelerinde çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, su birikintisi oluşan yollar ve selden etkilenen evlere kısa sürede müdahale etti. Belediye ekiplerinin yanı sıra vatandaşlar da, suları tahliye edebilmek için büyük çaba harcadı. Şiddetli yağış nedeniyle, onlarca maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Aşırı yağışın etkisini kaybetmesinin ardından, cadde ve sokaklardaki trafik akışı normale döndü.


GÜVENLİKÇİLER...