05 / 05 / 2024

Aydın Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi nerede

Aydın Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi nerede

İnşaat çalışmaları devam eden ve büyük ölçüde bitme noktasına gelen Aydın Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi için 50 bin TL değerinde bağış yapıldı.

Ali Kurt: 201 milyon dolar borçla devraldığımız KİPTAŞ'ın tüm borçlarını sıfırladık!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada  KİPTAŞ'ı 201 milyon dolar borçla devraldıklarını belirterek, şirketin tüm borçlarını sıfırladıklarını söyledi. 

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

TOKİ Aydın Söke’de aylık 2.280 TL’ye ev sahibi olun! TOKİ Söke projesinin detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Söke 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Söke projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Söke 2022 ucuz konut projesi...

Huba İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Huba İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Süleyman Taha Durmuş tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

TOKİ Aydın'da 393 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'ın Söke ilçesinde 393 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Aydın Söke'ye 393 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Söke'de 393 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

S Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Güler tarafından kuruldu.

Aydın Söke'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık zeytinlik!

T.C. Söke Satış Memurluğu, Aydın ili, Söke ilçesi, Yenikent mahallesinde yer alan zeytinliği 10 milyon 462 bin 831 TL'ye satıyor...

Polytech Plastik Geri Dönüşüm İnovasyon Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polytech Plastik Geri Dönüşüm İnovasyon Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 1milyon TL sermaye bedeli  ile Murat Han ve  Yusuf Muhammed Avcı tarafından kuruldu.

Söke'deki bir okulun depreme dayanıksız olduğunun tespit edilmesi TBMM'de!

Aydın'ın Söke ilçesinde bulunan bir okulun depreme dayanıksız olduğunun tespit edilmesi ve bu konuda yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Söke'de konutlarını alamayan mağdurlar müteahhite dava açtı!

Aydın Söke'de 4 yıl önce yapımına başlanan 2 blok halindeki inşaattan ev satın alan 115 kişi, müteahhitin işi yarım bırakması sebebiyle mağduriyet yaşıyor. 

Aydın Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi nerede Haberi

Aydın Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi nerede

Aydın Söke'de fakülte inşaatına 50 Bin TL bağış inşaat çalışmaları devam eden ve büyük ölçüde bitme noktasına gelen Söke Mimarlık ve Tasarım Fakültesi için bir destek de Söke OSB'de yatırım yapma kararı alan Piyap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şiyar Ertene ile Söke'nin tanınmış İşadamı Ömer Koyuncuoğlu dan geldi. Söke İlçe Kaymakamı ve Söke Eğitim Vakıf Başkam Talisin Kıırtbeyoğlıı'nıı makamında ziyaret eden Şiyar Ertene ve Ömer Koyııncııoğlu 25'er bin TL'lik bağış çeklerini sundular. Gerçekleşen bağış sırasında Söke OSB Başkanı Fatih Bozkaya da hazır bulunurken gerçekleşen bağışa ilişkin Ertene ile Koyuııcuoğlu'na Söke halkı adına teşekkür eden Kaymakam Kurtbeyoğlu, '"Kendilerine ve daha öııce bağışta bulunan hayırseverlere bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. 



Murat TAN/Aydın Ses...