06 / 05 / 2024

Aydın spor kompleksi

Aydın spor kompleksi

Aydınlıların Topuklu Efe’si Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, içinde açık ve kapalı yüzme havuzları ile Rehabilitasyon Merkezi de bulunan spor kompleksini Efeler’e kazandıracak.

Aydın Belediyesi Kapalı Olimpik Yüzme Havuzlu Spor Kompleksi için çalışmaları başlattı!

Topluklu Efe lakaplı Aydın Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu proje ve yatırım konusunda hız kesmiyor. Aydın Belediyesi, Kemer Mahallesine Kapalı Olimpik Yüzme Havuzlu Spor Kompleksi yapmak için çalışmalarını başlatmış durumda.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Mesut Özil Zonguldak'a spor kompleksi yaptırıyor!

İsmi şu sıralar Fenerbahçe ile anılan Arsenal'ın yıldız oyuncusu Mesut Özil, memleketi Zonguldak'a spor kompleksi yaptıracak. 

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Mamak Ekin Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, temeli atılan Ekin Spor Kompleksi'nin hayırlı olmasını diledi.

Çotanak Spor Kompleksi inşaatında sona geliniyor!

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çotanak Spor Kompleksi'nin inşaatında fiziki gerçekleşme yüzde 95'e ulaştı. 

Aydın Büyükşehir, otel ve 2 spor salonunu hastaneye dönüştürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Zincirli Han Oteli’nin karantina hastanesine, 2 adet spor salonunu da sahra hastanesine dönüştürüleceğini açıkladı...

Antalya Sedir Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşaatı durdurulan ASAT Spor Kompleksi'ni yeniden ihaleye çıkarak tamamlayacaklarını söyledi.

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi tamamlandı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin inşaatını tamamladı.

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Giresun Çotanak Spor Kompleksi son virajda!

İçerisinde 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı, bin kişilik olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazaların bulunduğu Çotanak Spor Kompleksi'nin yeni sezona yetiştirilmesi hedefleniyor.

Aydın spor kompleksi Haberi

Aydın spor kompleksi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Didim’den Buharkent’e yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Aydınlıların Topuklu Efe’si Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, içinde açık ve kapalı yüzme havuzları ile Rehabilitasyon Merkezi de bulunan spor kompleksini Efeler’e kazandıracak. Kemer Mahallesi'nde inşa edilecek spor kompleksi sayesinde özelikle çocuklar ve gençler yaz kış su sporları yapma fırsatı bulacak.


Efeler’de heyecanlı bekleyiş


17 ilçede bu tip tesisleri açmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Çerçioğlu, “Benim için çocuklarımızın geleceği çok önemli. Geleceğin şampiyonları niye bu tesislerimizde yetişmesin. Fırsat verildiği takdirde çocuklarımız çok önemli başarılara imza atacaktır.Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak duracağı, sosyalleşebileceği ve yeteneklerini ortaya koyabileceği tesisleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. ” şeklinde konuştu. 27 bin metrekarelik kompleks içinde 4 bin 500 metrekarelik rehabilitasyon merkezi, 50x25 metre ebatlarında açık ve kapalı olimpik yüzme...