22 / 07 / 2024

aydın sultanhisar jeotermal sahası ne zaman açılacak

aydın sultanhisar jeotermal sahası ne zaman açılacak

Aydın Sultanhisar Belediyesi’ ne ait olan ve 850 metrede sıcak suya ulaşılan Güvendik Mevkii Jeotermal Sahası, yarın saat 14.00’ te düzenlenecek törenle hizmete açılacak...

Aydın'da 5 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 16 Eylül'de!

Aydın ili Sultanhisar Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Sultanhisar ilçesi, Atça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 8 adet uygun fiyatlı arsa satışa çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Aydın'da arazi kavgası: 1 ölü!

Aydın Sultanhisar'da, tartıştığı kardeşini av tüfeğiyle öldüren şüpheli gözaltına alındı. Tartışmanın arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşandığı belirtildi.

Aydın Kuşadası'nda jeotermale ÇED onayı!

Aydın Kuşadası'nda 375 hektarlık alanda Bozyazı Körfez Turizm ve İnşaat A.Ş., jeotermal enerjinin dağıtımı için gerekli olan ÇED izinleri ve işletme ruhsatları için onay verildi.

Aydın Sultanhisar Entegre Hastanesi'nin ihalesi 25 Ocak'ta!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, proje maliyeti yaklaşık 7 milyon lira olan 10 yataklı Sultanhisar Entegre Hastanesi’nin ihalesinin 25 Ocak’ta yapılacağını müjdeledi.

Aydın Kızıldere III Jeotermal Enerji Santrali için kamulaştırma!

Aydın ilinde tesis edilecek Kızıldere III Jeotermal Enerji Santralinin yapımı amacıyla bir adet taşınmazın Maliye Bakanlığı Tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Aydın'da jeotermal sahalarının ihalesi iptal edildi!

Aydın’ın 8 ilçesindeki jeotermal sahalarının ihalesine gelen yoğun tepkilerin ardından valilik, ihaleyi şartname yanlış hazırlandığı için iptal etti.

Aydın jeotermal elektrik santrali için ÇED raporu iptal davası açıldı!

Aydın'da yapılması planlanan jeotermal elektrik santrali için ÇED raporu iptal davası açıldı. Santralin kurulmaması için mahkemeye itiraz davası açan bölge halkı, mahkeme kararı çıkmadan firmanın iş makinelerinin zeytin ağaçlarını sökmeye başladığını belirtti.

Aydın Efe 6 Jeotermal Enerji Santrali halk toplantısı 25 Şubat'ta!

Gürmat Elektrik Üretim A.Ş tarafından Aydın ilinin Germencik ilçesinde Efe 6 Jeotermal Enerji Santrali projesinin yapımı için 25 Şubat'ta saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Aydın Ticaret Odası yeni binasına kavuşuyor!

Başbakanlık, yeni hizmet binası için arazi arayışlarını sürdüren Aydın Ticaret Odası'nın (AYTO), Aydın Termal Turizm ve Jeotermal Sistemleri A.Ş(AYTER) ile gayrimenkul takası yapmasına onay verdi.

Aydın'a yeni yapılacak jeotermal santrale dava açıldı!

Özel jeotermal firmalarının santral kurmak için Aydın Valiliği’nden aldığı, "Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu gerekli değildir" kararına, vatandaşların itirazları devam ediyor.

Aydın'da jeotermal alan için acele kamulaştırma kararı!

Aydın'da yer alan J-550 numaralı jeotermal kaynak işletme ruhsat sahasında yapımı devam eden jeotermal enerjiye dayalı santral çalışmaları kapsamında taşınmazın acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Aydın Kuyucak'a jeotermal elektrik üretim santrali geliyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Kuyucak İlçesi'nde, jeotermal elektrik üretim santrali yapılmasına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı teklifini şartlı kabul etti.

aydın sultanhisar jeotermal sahası ne zaman açılacak Haberi

aydın sultanhisar jeotermal sahası ne zaman açılacak


Aydın Sultanhisar Belediyesi’ne ait Güvendik Mevkii Jeotermal Sahası, yarın düzenlenecek törenle hizmete açılacak.


Sultanhisar Belediyesi’ne ait olan ve 850 metrede sıcak suya ulaşılan Güvendik Mevkii Jeotermal Sahası, yarın saat 14.00’de düzenlenecek törenle hizmete açılacak.


Tüm Aydınlıları yarın yapılacak olan açılışa davet eden Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, “ Belediyemize ait Sultanhisar Güvendik Mevkiinde bulunan ve J-441 ruhsat nolu jeotermal sahamızda yapılan çalışmalar sonucu 850 metrede sıcak su bulunarak buhar çıkışı sağlanmıştır. Sultanhisar ilçemiz için büyük bir gelecek vaat eden ve Aydın Milletvekillerimiz Mehmet Erdem, Ali Gültekin Kılınç, Semiha Öyüş, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın katılacağı törenle Aydın ilimizin ilk ve tek jeotermal sahasını halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.



Ses Gazetesi...