01 / 05 / 2024

Aydın Üniversitesi Tıp Fakültesi açılış tarihi

Aydın Üniversitesi Tıp Fakültesi açılış tarihi

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın, sağlık alanında yaptıkları yatırımları açıkladı. Aydın, "2016-2017 eğitim-öğretim yılında Tıp Fakültesi'ni hayata geçiriyoruz" dedi.

Tüp fiyatlarını gören vatandaşlar doğalgaza geçiyor! İşte zamlı tüp fiyatları...

Yeni yılın ilk tüp zammının yapıldığı açıklandı. Buna göre, tüp fiyatlarında gelen zamlar ocak söndürüyor. Zamlı fiyatları gören tüketiciler doğalgaza geçiş için işlemlere başladılar bile. İşte zamlı büyük ve küçük tüp fiyatları ve haerin detayları...

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ek hizmet binası açıldı!

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Fatih'te bulunan ek hizmet binası hizmete açıldı. 

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yerinde yapılanma projesinde son durum!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yerinde yapılanma projesinin çalışmaları devam ediyor. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, çalışmaları yerinde inceledi ve çalışmalara ilişkin bilgileri aktardı...

Aydın Baruş Pütürge'deki ağır hasarlı binaları inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde zarar gören Malatya Pütürge'de incelemeler yaptı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ne Tıp Fakültesi kurulacak!

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesine Tıp Fakültesi kurulması için çalışmalar başladı. Üniversitede eğitime devam eden Sağlık Yüksekokulu fakülteye dönüştürülecek.

Samsun'daki Tıp Merkezi binası yenileniyor!

Samsun'da Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı ve 19 yıldır hizmet vermekte olan Nükleer Tıp Merkezi yenileniyor...

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde müteahhit sertifika programı açıldı!

Türkiye'nin ilk müteahhit sertifika programı açıldı. Program, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından hayata geçiriliyor. Müteahhit sertifika programına katılmak için üniversite şartı aranmıyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde inşaat devam ediyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, yapımı devam eden Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi inşaatında incelemeler yaptı.

Çapa İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hasdal'a taşınacak!

İÜ Tıp Fakültesi 184. dönem mezuniyet töreninde üniversitenin Çapa'daki mevcut yerinin fiziki ve teknik yetersizliğiyle ilgili şikayetler damgasını vurdu. Bunu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan İÜ Tıp Fakültesi'nin Hasdal'a taşınacağını açıkladı.

Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Onursal Başkanı Barış Aydın, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu, Başkent Otomotivciler Derneği, Otonomi YKB Aydın Erkoç, TÜGİAD Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman referandumu değerlendirdi.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne misafirhane yapılacak!

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören hasta yakınlarının koridorlarda, hastane bahçesinde ve otoparktaki araçları içinde gecelemeleri sorunu Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayırseverler işadamları desteğiyle hayata geçireceği Hasta Yakınları Misafirhanesi ile ortadan kalkıyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi'nden eğitime yatırım!

Bugüne kadar 30 bine yakın mezun veren İstanbul Aydın Üniversitesi, Türkiye’nin geleceğine katma değer sağlanması adına eğitime yönelik yaptığı yatırımlarla da dikkat çekiyor.

Aydın Üniversitesi Tıp Fakültesi açılış tarihi Haberi

Aydın Üniversitesi Tıp Fakültesi açılış tarihi

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın, sağlık alanında yaptıkları yatırımları açıkladı. Aydın, "Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi'nin ardından 2016-2017 eğitim-öğretim yılında Tıp Fakültesi'ni hayata geçiriyoruz" dedi. Tıp fakültesini açmadan önce altyapısını hazırladıklarını belirten Aydın, yaklaşık 75 milyon dolarlık yatırım maliyeti ile inşa edilecek fakültenin, vakıf üniversiteleri arasında Türkiye'nin en büyüğü olacağını...