30 / 04 / 2024

aydın yapı yeşil koru evleri

aydın yapı yeşil koru evleri

İstanbul Ümraniye'de gerçekleştirdikleri Yeşilkoru Evleri projesinin büyük ilgi görmesi, Aydın Yapı'ya Ümraniye'yi üs seçtirdi.

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Konutta yeşil binalar bütçe dostu olacak: Yakın gelecekte yeşil bina olmayan projelerin değeri azalacak! 

Enerji verimli binaların sayısının artmasıyla, yaklaşık 10 sene içinde yeşil bina olmayan projelerin değerinin düşeceği belirtildi. Peki yeşil binaların avantajları neler?

TOKİ Aydın projesiyle bu ilçeye tam 322 yeni konut geliyor! İhale tarihi resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte Aydın TOKİ projesi ile ilgli detaylar...

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye 139 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Nazilli'de 139 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Aydın projesiyle o ilçeye 198 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Efeler projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 198 adet konut yer alacak.

Aydın Büyükşehir 6 arsa satıyor! 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Efeler ilçesi, Ata, Cumhuriyet, Kemer ve Orta mahallelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

TOKİ Aydın Nazilli’ye geldi!  Ayda sadece 2.280 TL! İşte TOKİ Nazilli projesinin detayları…

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Nazilli 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Nazilli projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Nazilli 2022 ucuz konut projesi...

Aydın'da 5 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 16 Eylül'de!

Aydın ili Sultanhisar Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Sultanhisar ilçesi, Atça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Bakan Murat Kurum açıkladı! İklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada su kaynaklarını koruyacak ve atık su miktarını azaltacak iklim dostu yeşil binaların yapımına öncelik verilmesi ve bu kapsamda teşviklerin artırılmasını karar verdiklerini dile getirdi.

Aydın Efeler'de 13.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve idare binası!

T.C. Aydın İcra Dairesi, Aydın ili, Efeler ilçesi, Umurlu Mahallesi, 275 ada 11 parselde yer alan fabrika ve idare binasını 13 milyon 772 bin 584 TL'ye icradan satıyor...

Aydın'da 13.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Aydın İcra Dairesi, Aydın ili, Efeler ilçesi, Umutlu Mahallesi, 275 ada 11 parselde yer alan fabrika ve idare binasını 13 milyon 772 bin 584 TL'ye satıyor.

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

aydın yapı yeşil koru evleri Haberi

aydın yapı yeşil koru evleri


1972 yılında Harun ve Faruk Aydın kardeşlerin ortak girişimiyle temelleri atılan Aydın Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, "Genellikle kendi arazilerimiz üzerinde proje gerçekleştiriyor ve fahiş fiyatla satış yapmıyoruz. Bugünlerde yine Yenidoğan'da yoğunlaşıyoruz" dedi. Yenidoğan'da Yeşilkoru Evleriyle kent hayatı ve tabiatı buluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Aydın, "5 bin metrekare alana 3 blok olarak kurulan projede 3 oda 1 salon olmak üzere tek tip konut bulunuyor. Fiyatlar şerefiye miktarına göre 135 bin YTL ile 180 bin YTL arasında değişiyor" dedi. Ağustos 2006'da satışına başlanan projede evleri 2008 haziran ayında teslim etmek istediklerini belirten Faruk Aydın, yeşil alanlar, çocuk yüzme havuzu, parkları, jimnastik salonu, tenis ve basketbol sahaları, açık ve kapalı otoparkları yanında 24 saat güvenliğin de sağlandığını...