01 / 05 / 2024

Aydın Yıldırım

Aydın Yıldırım

Ay Yıl İnşaat Gıda Temizlik Giyim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta Bağcılar, Demirkapı Mahallesi'nde kuruldu.

Bursa Yıldırım’da kentsel dönüşüm hamlesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm projesine start verdi.

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Bursa Yıldırım'da nitelikli okul eksikliği mecliste!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinin nitelikli okul eksikliği meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm için geri sayım başladı. Yüzde 95 uzlaşı ile başlanacak projede 11 bin konut inşa edilecek.

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Bursa'nın Yıldırım ilçesi kentsel dönüşümde rol model olacak!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım'ın kentsel dönüşümle Türkiye'ye rol model olacağını dile getirdi.

Bakanlıktan Bursa Yıldırım'a imar desteği!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yıllardır kangren haline gelen imar sorunun çözümü için yoğun bir çaba harcayan Yıldırım Belediyesi’ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan destek geldi.

Yıldırım'da imar planı devrimi!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde uzun vadeli geleceğe yönelik yatırım planı hazırlandı. Bölgede, 3/1 lik imar düzeni 4 yılda tamamlandı.

Bursa Yıldırım'da kaçak binalar yıkılıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm hızla devam ediyor. Plansız yapılaşmaya son vermeyi hedefleyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapıları tek tek yıkıyor.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verilecek!

2018 yılının Yıldırım’ın yılı olacağını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki kent projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Yıldırım'da konut fiyatları prim rekoru kırdı!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde emlak fiyatları  2017 yılının ilk 9 ayında yüzde 29 prim yaparak rekor kırdı. 

Aydın Yıldırım Haberi

Aydın Yıldırım

Ay Yıl İnşaat Gıda Temizlik Giyim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta kuruldu. 


Ay Yıl İnşaat Gıda Temizlik Giyim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Peyzaj ve çevre düzenleme işleri, süs bitkileri temini, dikimi ve tüm...