17 / 05 / 2024

Aydınay İnşaat adres 

Aydınay İnşaat adres 

Aydınay İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eda Aydın tarafından kuruldu.

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Dönmez tarafından kuruldu.

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Dönmez tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Aydın tarafından kuruldu.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Aydınalp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınalp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhami Aydınalp tarafından kuruldu.

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Sağaltıcı tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Aydınay İnşaat adres  Haberi

Aydınay İnşaat adres 

Aydınay İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eda Aydın tarafından kuruldu.

Aydınay İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
YAPI MALZEMELERİ İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını...