23 / 07 / 2024

Aydıncı Yapı kimin 

Aydıncı Yapı kimin 

Aydıncı Yapı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Şehmus Aydıncı tarafından kuruldu.

LED dönüşümü ile 1 milyon konutun elektrik tüketiminde ne kadar tasarruf edilecek?

Türkiye'de genel aydınlatmada yapılacak LED dönüşümünün, yaklaşık 1 milyon konutun senelik elektrik tüketimi kadar tasarruf sağlayabileceği hesaplanmaktadır. 

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

2023 TOKİ Mersin müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

2023 TOKİ Mersin İlk Evim Arsa kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken, TOKİ Mersin ilinde Anamur, Aydıncık, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke Tarsus ilçelerinde müstakil arsa kurasını 13 Nisan Perşembe günü çekildi. Peki, TOKİ Mersin müstakil arsa kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte merak

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Antalya'da satılık gayrimenkul fırsatı! Yazlık bölgede gayrimenkul arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Mersin Aydıncık TOKİ’de 240 ay taksitle!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Aydıncık projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Aydıncık TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Aydıncık TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da Onur Göncü tarafından kuruldu.

Sna Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sna Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydıncı tarafından kuruldu.

TOKİ Yozgat 112 konut ihalesi 6 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat İli, Aydıncık İlçesi, Danlıdağ Mahallesi 112 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 6 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Yozgat Aydıncık'a 112 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Aydıncık'ta 112 yeni konut inşa edecek.

Taslak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taslak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de Gökhan Aydıncı ve Hamza Ermiş ortaklığında kuruldu. 

Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Sağlık Bakanlığı tarafından Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde inşa edilen Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nde sona geliniyor. 10 yataklı hastanenin kaba inşaatı bitti.

Aydıncı Yapı kimin  Haberi

Aydıncı Yapı kimin 

Aydıncı Yapı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şehmus Aydıncı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydıncı Yapı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket konusuna giren işlerde, yürürlükteki mevzuata riayet etmek kaydıyla ülke içinde ve dışında sürdüreceği çalışmalarıile ulusal üretime ve gelire katkıda bulunup sürekli gelişimi amaçlar. Bunun için aşağıda ayrıntıları belirtilen işlerle ilgili olarak taşeronluk , bayilik, alım-satım ve pazarlama, bilumum dahili ticaret ithalat-ihracat işleri ile uğraşır. Böylece; a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Aydıncı Yapı Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres; GÖZTEPE MAH.İSTOÇ 4.CD.K...