02 / 05 / 2024

aydıncık-gözce tünelleri

aydıncık-gözce tünelleri

Mersin-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu, Yeşilovacık-Aydıncık/Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel ile 1 viyadüğün açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Altın fiyatları işte tam kadar olacak! Tünelin ucundaki ışık göründü! Elinde 1 gram altını bile olan rahat nefes alsın!

Altın fiyatları hem yurt içi hem de yurt dışı piyasalarda en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Herkes altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. İşte altın fiyatlarının ne kadar olacağı belli oldu! Tünelin ucundaki ışık göründü! Elinde 1 gram altını bile olan rahat nefes alsın...

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkay Yılmaz tarafından kuruldu.

Mersin Aydıncık TOKİ’de 240 ay taksitle!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Aydıncık projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Aydıncık TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Aydıncık TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Bayramın son gününde kurbanlık fiyatları düştü mü? 2022 kurbanlık fiyatları ne kadar oldu?

Pazarlardaki fiyatların bayramın son 2 günü düşeceğini bilen vatandaşlar, ¨Kurbanlık fiyatları düştü mü, ne kadar düştü?¨ sorusunun yanıtlarını arıyor. Peki, 2022 kurbanlık fiyatları düştü mü? Kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hatice Çiftci tarafından kuruldu.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

13 Aralık'ta temeli atılacak olan KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinde kaç konut yer alacak? Aydınlık Evler  KİPTAŞ projesi ne kadar mal olacak? İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Ankara İzmir YHT projesi tünel inşaatında ışık göründü!

Ankara-İzmir arasındaki seyahat süresini 3,5 saate düşürecek dev projenin TBM tünelinde ışık göründü. Türkiye'nin en geniş TBM tünelinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

aydıncık-gözce tünelleri Haberi

aydıncık-gözce tünelleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Dağdaki PKK'nın eşkıya başları '16 Nisan'da evet çıkarsa biz biteriz' diyorlar. Zaten biteceksiniz. Öyle de böyle de biteceksiniz. Bu millet size izin vermeyecek." dedi.


Arslan, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Mersin-Antalya arasında yapımı devam eden Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında tamamlanan Yeşilovacık-Aydıncık ile Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünelle bir viyadüğün açılış törenine katıldı.


Bakan Arslan, burada yaptığı konuşmada, dertleri ve davalarının millete hizmet olduğunu söyledi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Halka hizmet etmek, Hakk'a hizmet etmektir" sözünü anımsatan Arslan, "Bu düstur üzerine yola çıkan bir liderimiz ve onun ekip arkadaşı Başbakanımız Binali Yıldırım varsa bize de düşen Allah için sizlere hizmet etmek. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın." ifadesini kullandı.


Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eseri eserin,...