04 / 05 / 2024

aydında ağaç kesimi

aydında ağaç kesimi

Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı Davutlar beldesindeki Başkenttiler Sitesi'nin çocuk oyun alanı ve park olarak 22 yıl önce terk ettiği arazi bir derneğe cami yapımı için tahsis edildi...

Kervansaray'dan Kundu Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kervansaray Kundu Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama yaptı.

İdealist GYO'dan bankaya ipotek verilmesi hakkında açıklama!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bankaya ipotek verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut'tan mali tablo şablon değişikliği hakkında açıklama!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) mali tablo şablon değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO'dan ilişkili taraflar kira revizeleri hakkında açıklama!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili taraflar kira revizeleri hakkında açıklama yaptı.

Faiz oranlarında aşağı yönlü bir seyir var!

TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın, "Enflasyonist bekleyişlerde bir düzelme var, faiz oranlarında aşağı yönlü bir seyir var." dedi...

Akiş GYO'dan iştirak işlemi hakkında açıklama!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak işlemi hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO'dan Beykoz projesi imar planı hakkında açıklama!

AKİŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Beykoz projesi imar planı hakkında açıklama yaptı. 

Nurol GYO'dan ara dönem raporların bildirim tarihleri hakkında açıklama!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ara dönem raporların bildirim tarihleri hakkında açıklama yaptı.

Atakule GYO ortaklık aleyhine açıklan dava hakkında açıklama yaptı!

Atakule GYO Ankara 18. İdare Mahkemesi'nin 2014/1484 E. numaralı dosyasında verilen karar hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Aydın'a 4 milyarlık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2003-2016 yılları arasında DSİ tarafından Aydın'a yapılan toplam yatırım tutarının 4 milyar 201 milyon liraya ulaştığını söyledi.

Zorlu Center yılbaşında açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center yılbaşında açık mı? Zorlu Center yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Zorlu Center 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ankara Altındağ'a iki yeni sağlık merkezi!

Altındağ Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yatırımları birer birer hizmete açıyor. Hemen hemen 15 gün arayla açılışlarını sürdüren Altındağ Belediyesi iki yeni yatırımı daha Altındağ’a kazandırdı.

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

aydında ağaç kesimi Haberi

aydında ağaç kesimi

Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı Davutlar beldesindeki Başkenttiler Sitesi'nin çocuk oyun alanı ve park olarak 22 yıl önce terk ettiği arazi bir derneğe cami yapımı için tahsis edildi. Parkta 20 yaşındaki 17 ağacın kesilmesine tepki gösteren semt sakinleri, inşaatın yasalara aykırı yapıldığını öne sürüp konuyu yargıya taşıdı. Kuşadası Barosu Çevre Komisyonu Üyesi ve Başkentliler Sitesi sakinlerinin avukatı Bülent Tokuçoğlu, alanın park olarak göründüğü imar planının cami yapılabilmesi için yasalara aykırı olarak değiştirildiğini ileri sürdü. 


Habertürk...