22 / 05 / 2024

aydındaki 8 projenin temel atma töreni

aydındaki 8 projenin temel atma töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Aydın Merkez Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törenle, Koçarlı Ovası’nda 146 bin dekar tarım arazisine hayat verecek olan sulama projesinin temeli de canlı bağlantılarla naklen yapıldı...

İzmir'de 2019-2023 yılları arasındaki 165 projenin 144'ü tamamlandı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2019-2023 yılları arasındaki 165 projenin 144’ünü tamamlayarak yüzde 87 başarı oranına ulaştıklarını duyurdu. 

Regal Raptor Classic 125'e tam 5 aydır zam uğramadı! İşte Regal Classic 125 8 Şubat 2023 fiyat listesi!

Regal Raptor Classic 125'e tam 5 aydır zam uğramadı. Peki Regal Raptor Classic 125'in Şubat ayı fiyatları ne kadar? İşte Regal Classic 125 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 8 adet uygun fiyatlı arsa satışa çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Son 1 ayda satışa çıkan 8 yeni proje! Bu fırsatlar kaçmaz!

Ev alacak kişiler ve konut yatırımı yapacak kişiler lansman fırsatıyla satışa çıkarılan projeleri araştırıyor. Son 1 ayda toplamda 8 projenin lansmanı yapıldı. İşte son 1 ayda satışa çıkan 8 yeni proje...

Thodex’in firari patronu 8 aydır kayıp! 

400 bin kişiye ait milyonlarca dolar kripto parayla 20 Nisan 2021’de Arnavutluk’a kaçan Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer,8 aydır kayıp. 

1915 Çanakkale Köprüsü istihdama katkı sağlayacak! 

1915 Çanakkale Köprüsü projesi hakkında değerlendirmede bulunan İstanbul Kamu Özel Sektör İş Birliği Mükemmellik Merkezi ve Dünya KÖİ Uzmanları Birliği Orta Asya Bölüm Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın dev projenin istihdama katkıda bulunacağını dile getirdi. 

Müteahhite verilen arsa mirasçılara nasıl bölüştürülür?

Posta yazarı Tamer Heper, '92 yaşındaki 8 çocuklu annenin, yıllardır uzak duran çocuğu, anneye ait evi müteahhide vermek istiyor. Noter işlem yapmayınca mahkemeden kendisini vasi tayin ettiriyor ve arsayı müteahhide veriyor. Bu yapılanlar yasal mıdır?' sorusunu cevapladı.

Aydın Efeler'de 8.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Aydın 1. Satış Memurluğu, Aydın ili, Efeler ilçesi, Güzelhisar Mahallesi, 6359 ada 1 parselde yer alan arsayı 8 milyon 200 bin TL'ye satıyor...

Aydın-Denizli Otoyolu projesi 8'nci kez ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabı için 8. kez ihale yapılacak. İhale tarihi 12 Mayıs olarak açıklandı...

Bodrum'da mühürlenen projelere belediyeden ruhsat verildiği iddiası!

Bodrum’da imara ve ruhsata aykırı 8 projenin inşaatı mühürlenmişti. Bu projelere eski belediye başkanı Mehmet Kocadon döneminde ruhsat alındığı iddia edildi. 

6 yaşındaki YouTuber Boram, 8 milyon dolara ev aldı!

30 milyondan fazla takipçiye sahip 6 yaşındaki Güney Koreli YouTuber Boram, Seul'de 8 milyon dolara ev aldı.

Aydın'da arsa karşılığı okul inşaat ihalesi 8 Mayıs'ta!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Kamu yatırımlarının tamamlanma süresi 3,8 yıla indi!

2018 Yılı Bütçe Sunuş Kitapçığına göre, kamu yatırımlarının tamamlanma süreleri 2002 yılındaki 8,5 yıldan bu yıl itibarıyla 3,8 yıla geriledi..

aydındaki 8 projenin temel atma töreni Haberi

aydındaki 8 projenin temel atma töreni


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Aydın’da düzenlenen törenle 8 projenin temelini atıp tamamlanan 9 projenin de açılışını yaptı. Program kapsamında Koçarlı Ovası’nda 146 bin dekar tarım arazisine hayat verecek olan sulama projesinin temeli de canlı bağlantılarla naklen yapıldı.


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Aydın Merkez Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törenle, Koçarlı Bağarası Sulaması 1. Kısım, Aydın ile Civar Yerleşimler İçmesuyu İsale Hattı 1. Kısım tesisleriyle ile birlikte 5 adet taşkın koruma tesisinin temelini atıp 8 adet taşkın koruma tesisinin ise açılışını gerçekleştirdi.


Törene Aydın Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş, Gültekin Kılınç, Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, ilçe kaymakamları, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Tören’de konuşan AK...