06 / 05 / 2024

Aydın\'ın Ilıca kentsel dönüşüm

Aydın\'ın Ilıca kentsel dönüşüm

Aydın'ın Ilıca ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları protesto edildi

Aydın’a kentsel dönüşüm müjdesi! Projenin maliyeti 50 milyon TL!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak ilk kazmanın Karaçay bölgesine atılacağını söyledi.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

TOKİ Aydın 2023 projesi için beklenen tarih belli oldu! O ilçeye tam 228 yeni konut geliyor!

TOKİ Aydın 2023 projesi için beklenen tarih belli oldu... O ilçeye tam 228 yeni konut geliyor...

TOKİ'den Aydın'ın o ilçesine 228 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'da 228 konutluk yeni proje hayata geçirecek. Projede ayrıca 3 dükkan ve 1 cami de yer alıyor.

TOKİ Aydın projesi için büyük müjde geldi! O ilçeye tam 390 yeni ve ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın projesi için start verdi. TOKİ'nin merakla beklenen Aydın projesi Söke ilçesinde inşa edilecek. Projede 390 adet konut ve 8 adet dükkan yer alacak.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesi devredilecek!

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesinin Akbiz Gıda'ya deviri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Aydın Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı!

Aydın Korkuteli Belediyesi heyeti Arasta Projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşmenin ardından ilçeye sevinçli haberle döndü.

Aydın’ın 17 ilçesine toplu konut müjdesi!

 AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın'ın 17 ilçesinde TOKİ tarafından toplu konut inşa edileceğini açıkladı. 

Malatya Valisi Aydın Baruş, depremden etkilenen ilçeleri inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ'da 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. Aydın Baruş Battalgazi ilçesinde, ağır hasarlı ve acil yıkım kararı alınan binaları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı...

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Aydın\'ın Ilıca kentsel dönüşüm Haberi

Aydın\'ın Ilıca kentsel dönüşüm


Aydın Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm uygulanacak 250 konutun bulunduğu ve yaklaşık 2 bin kişinin yaşadığı Ilıcabaşı mahallesinde kentsel dönüşüm eylemi yapıldı.  Lastik yakan vatandaşlar, yolu bir saat trafiğe...