10 / 05 / 2024

Aydınoğlu Grup Yapı Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Aydınoğlu Grup Yapı Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Aydınoğlu Grup Yapı Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Aydın tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Kasım'da Kartal, Orta Mahallesi, Genç Osman Caddesi'nde kuruldu.

Sumay Grup Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sumay Grup Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın, Muhammed Hamza Aydın, M. Ubeydullah Yalçın, Sadettin Aydın ve Uğur Sivri ortaklığında kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroğlu Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Demir tarafından kuruldu.

Geylani Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Geylani Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Geylani Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahiroğlu Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

Doruk Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Aleyna İlyasoğlu tarafından kuruldu.

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Smay Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Smay Grup Yapı Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Sabahattin Köseoğlu tarafından kuruldu.

Mask Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mask Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Cng Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Canoğlu ve Zübeyde Canoğlu ortaklığında kuruldu.

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Aktürk tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Grup Yapı Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Aydınoğlu Grup Yapı Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Aydınoğlu Grup Yapı Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Aydın tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Kasım'da Kartal, Orta Mahallesi, Genç Osman Caddesi'nde kuruldu. 


Aydınoğlu Grup Yapı Taahhüt Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;...