05 / 05 / 2024

aydınoğlu inşaat Ayport Residence

aydınoğlu inşaat Ayport Residence

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir proje daha inşa ediliyor. Aydınoğlu İnşaat tarafından konumlandırılan Ayport Residence Kurtköy'de yer alan dairelerin teslimleri 20 ay sonra yapılacak...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Aydın tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aydın ve Mustafa Aydın ortaklığında açıldı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Aydınoğlu Yapı Maltepe projesindeki konut sayısı arttı!

Aydınoğlu Yapı'nın Maltepe projesinde 146 adet olan konut sayısı 439 adete çıkarıldı. Proje 26 milyon 961 bin 652 TL'ye mal olacak.

Ergün Evran: Aydın’da inşaat sektörü kaliteli konumda!

AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu dar boğazı, yeni yönetmelikleri ve sorunların çözümü için önerilerini de anlattı. Evran, ''Aydın’da inşaat sektörünü kalite bir konuma getirdik'' diye konuştu. 

Rota Aydınoğlu 60 ay 0 faiz kampanyası detayları!

Rota Aydınoğlu 60 ay 0 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipi de mevcut.

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Rota Aydınoğlu Maltepe ev fiyatları!

Rota Aydınoğlu Maltepe ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin sunulduğu proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

aydınoğlu inşaat Ayport Residence Haberi

aydınoğlu inşaat Ayport Residence

Aydınoğlu İnşaat İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir projeye imza atıyor. 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Ayport Residence Kurtköy ofis ve konutlardan oluşuyor. 


Ayport Residence Kurtköy 4 bloktan meydana geliyor. Ayport Residence'daki bloklar 9'ar katlı olarak tasarlanıyor.  Ayport Residence projesinin en alt kısmında da çeşitli markaların yer alacağı dükkanlar yer alıyor.


Ayport Residence'da yüzme havuzu, basket ve futbol sahaları, çocuk oyun alanları, aktivite alanları, dinlenme alanları, otopark ve güvenlik gibi bir çok sosyal alan bulunuyor. 216 konut ve 35 dükkandan meydana gelen Ayport Residence Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.



20 ay sonra teslim edilmesi beklenen projenin inşaatına geçtiğimiz ay başlandı. Projede 3 blok konut projesi için...