19 / 05 / 2024

Aydınspor eski tesis yeri yangın

Aydınspor eski tesis yeri yangın

Aydınspor Kulübü' nün atıl durumdaki eski tesislerinde yangın çıktı. Hüseyin Aksu Tesisleri' nin bodrum katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince 45 dakika içinde kontrol altına alındı.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Tuzla Aydıntepe 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği plan notu askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydıntepe Mahallesi, (Eski) 5002 Ada 2 Parselin Bulunduğu Terkinli Alana Yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine İlişkin Askı İtirazları Kapsamında Yapılan Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla Belediyesi yap işlet devret modeliyle sosyal tesis yaptıracak! İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla Aydıntepe Mahallesi'nde yap işlet devret modeliyle sosyal tesis inşa edecek. İşte detaylar...

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Net Holding'in acı günü! İhsan Aydın vefat etti!

Net Holding'in eski yöneticilerinden olan İhsan Aydın hayatını kaybetti. Net Holding taziye ilanı yayınladı.

TOKİ'den Eskişehir'e 70 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan TOKİ Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Eskişehir Mihalgazi'ye 70 yeni konut!

Eskişehir İli Mihalgazi İlçesi Hürriyet Mahallesi 70 Konut ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Master Lıfe Tesis Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Master Lıfe Tesis Yönetimi Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Aydın tarafından kuruldu.

Nevzat Aydın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon TL'ye aldı!

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 

Dalyan Eski PTT Binası 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Aydın PTT Başmüdürlüğü, Dalyan Eski PTT Binası'nı 5 yıllığına kiraya veriyor. İhale 13 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Ali Koç yönetimi Gebze'ye tesis yapabilir! 

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski başkan Aziz Yıldırım yönetimi döneminde aldığı Gebze’deki arazi SİT alanı olduğu için tesis yapamıyordu. Fakat Yıldırım’ın alt yapıyı taşımayı planladığı Gebze’deki araziyle ilgili bir gerçek ortaya çıktı...

Aydınspor eski tesis yeri yangın Haberi

Aydınspor eski tesis yeri yangın

Aydınspor Kulübü'nün atıl durumdaki eski tesislerinde yangın çıktı.


Mimar Sinan Mahallesi Efekent Bulvarı’ndaki 4 katlı eski Hüseyin Aksu Tesisleri'nin bodrum katından dumanların yükseldiğini gören çevre sakinleri, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.


Bodrum katındaki battaniye ve sandalyelerin tutuştuğu yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri yaklaşık 45 dakikada kontrol altına...