18 / 05 / 2024

Aydoğan İnşaat yeni projeleri

Aydoğan İnşaat yeni projeleri

Aydoğan İnşaat son 10 yılda, konut sektörüne büyük projeler damgasını vurdu. Özellikle İstanbul'da şehir merkezinden uzak ancak sosyal donatılarla lüks imkanlara sahip büyük konut projeleri, cazibe merkezlerine dönüştü...

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bilgen ve Sedat Şanlıer ortaklığında kuruldu.

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yhym Doğan İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Erol Doğan tarafından kuruldu.

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Çan İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Çan tarafından kuruldu.

Yeni Doblo Trekking ile sevdiklerinizle doğanın tadını çıkarın! İşte 21 Eylül 2022 Yeni Doblo Trekking fiyat listesi

Fiat ticari araçların gözdesi Doblo Combi, Yeni Trekking modeli ile hem hafta içi yoğun iş temponuza uyum sağlamak hem de hafta sonu sevdiklerinizle doğanın tadını doyasıya çıkarmak için tasarlandı. İşte 21 Eylül 2022 Fiat Doblo fiyat listesi

Persıan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kazem Yaghoobıan tarafından kuruldu.

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Erdoğan'ın açıklamasının sıcağı geçmeden dev zam: 1000 lira oldu! Yeni bir zam için daha tarih verildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz gün açıkladığı zam haberinin mürekkebi kurumadan piyasada yeni bir zam dalgası koptu. Kötü haber ise; yeni bir zam için daha tarih verilmesi.. Zamlar sosyal medyanın da gündeminin birinci sırasına yerleşti.

Aydoğan İnşaat yeni projeleri Haberi

Aydoğan İnşaat yeni projeleri

Son 10 yılda, konut sektörüne büyük projeler damgasını vurdu. Özellikle İstanbul'da şehir merkezinden uzak ancak sosyal donatılarla lüks imkanlara sahip büyük konut projeleri, cazibe merkezlerine dönüştü. Bu trend hâlâ devam ediyor olsa da son dönemde "butik" projeler öne çıkmaya başladı. 


Çokkatlı, çoğunlukla şehir merkezinden uzak projelerin aksine, şehir merkezlerinde nispeten az katlı, eski mahalle yaşamını lüksle buluşturan butik projeler, hız kazanmaya başladı. Hatta kentsel dönüşümün sağladığı fırsatlardan yararlanma amacıyla bugüne kadar büyük konut projelerine imza atan birçok gayrimenkul şirketinin de büyük projelerin yanında butik projelere yöneldiğini görüyoruz. 


1987 yılından bu yana Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye, Moda gibi İstanbul'un Anadolu yakasının önemli semtlerinde inşa ettiği A plus konutlarla butik projelerin mimarı olan Aydoğan İnşaat, ilginin son dönemlerde artmasının etkisiyle vites büyütüyor. Erenköy'de...