21 / 05 / 2024

Aydoğan Turizm halka arz

Aydoğan Turizm halka arz

Amerika’da uygulanmakta olan condominium sistemini Alanya’da Gold City adındaki konut projesinde uygulayan ve 25 ülkeye yaklaşık 1.000 gayrimenkul satışı gerçekleştiren Aydoğan A.Ş., gayrimenkulde ve turizmde büyümek amacıyla halka arza hazırlanıyor...

Aydoğan Turizm halka arz ile ilgili toplanıyor!

Aydoğan Turizm Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş. halka arz ile ilgili 15 Kasım 2012, Perşembe günü “Basın Toplantısı” düzenleyecek...

Gürsel Turizm borsada ne zaman işlem görecek? Gürsel Turizm halka arz sonuçları açıklandı!

Gürsel Turizm’in borsada işlem göreceği tarih merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz başvurusu onaylanan Gürsel Turizm, halka arz ediliyor. İnfo Yatırım aracılığında 3-4 Mart tarihlerinde Borsa'da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemiyle gerçekleşti.

Ferahlı İnşaat Gayrimenkul Turizm Kuyumculuk Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferahlı İnşaat Gayrimenkul Turizm Kuyumculuk Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydoğan Ferahlı tarafından kuruldu.

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Satsuma Gayrimenkul Geliştirme Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Orakçıoğlu, Ayhan Kerem Ülgen, Kemal Aydoğan , Mehmet Cem Demir, Naci Emirhan Cünbüş ve  Ekoda Dayanıklı Tüketim Malzemeleri İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydoğan İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğan tarafından kuruldu.

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Aydoğan Ve Eyyüp    Aydoğan tarafından kuruldu.

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Enes Aydoğan Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Aydoğan tarafından kuruldu.

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Varol ve Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Subrosa Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Subrosa Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aydoğan tarafından kuruldu.

Mimar Metin Aydoğan vefat etti! 

Mimar ve Yazar Metin Aydoğan, geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

Loftistanbul Gayrimenkul Turizm ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Loftistanbul Gayrimenkul Turizm ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahaddin Aydoğan tarafından kuruldu.

Emiray Otelcilik ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emiray Otelcilik ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli Uğur Aydoğan tarafından kuruldu.

Enjoycar İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enjoycar İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aydoğan tarafından kuruldu. 

Anı Turizm Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi İstmarina Şubesi açıldı!

Anı Turizm Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi İstmarina Şubesi bugün Kartal'da 56 milyon 834 bin 961 TL bedel ile açıldı. 

Aydoğan Turizm halka arz Haberi

Aydoğan Turizm halka arz


55 milyon lira sermayesinin yüzde 14.18'ine denk gelen 7.8 milyon nominal payı, hisse başına 4-4.8 TL fiyat aralığından halka arz edecek Aydoğan A.Ş., Alanya’nın borsada işlem gören ilk şirketi olacak.



Amerika’da uygulanmakta olan Condominium Sistemi’ni 2003’te Alanya’ya getirerek, yabancıların gözdesi olan Alanya Gold City ile dünyaya açılan Aydoğan A.Ş., şimdi bu başarısını İMKB’ye taşıyor. Var olan 50 milyon TL sermayesini, halka arzla birlikte 55 milyon TL’ye çıkaracak olan şirket,  55 milyon lira sermayesinin yüzde 14.18'ine denk gelen 7.8 milyon nominal payı, hisse başına 4-4.8 TL fiyat aralığından halka arz edecek. Hisseler değişken fiyatla talep toplama ve satış yöntemiyle 22-23 Kasım'da Gedik Yatırım aracılığıyla İMKB birincil piyasasında satışa sunulacak.  Şirket, halka arzdan elde edeceği  37,440 milyon TL tutarındaki geliri, gayrimenkul ve...