20 / 05 / 2024

aydoğanlar inşaat Ay Lounge

aydoğanlar inşaat Ay Lounge

Ay Lounge projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 250 lira olarak belirlendi, proje kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...

Aydoğuş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğuş İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamer Ateş tarafından kuruldu.

Aydoğanlar İstanbul Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğanlar İstanbul Emlak İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tür tarafından kuruldu.

Öz Kaçanlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Kaçanlar İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kaçan tarafından kuruldu. 

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü 13 ay sonra geriledi!

Birleşik Krallık inşaat sektörü Satın Alma Yöneticileri Endeksi (PMI), Eylül ayı içerisinde 13 ay sonra gerileme yaşamış oldu.

ABD'de inşaat harcamaları son 3 ayın ilk yükselişini gösterdi!

ABD'de inşaat harcamaları Ağustos ayında yüzde 0,5 artarak son 3 ayın ilk yükselişini gösterdi. Veriye ilişkin beklenti yüzde 0,4 artış seviyesindeydi.

ABD'de inşaat harcamaları Ağustos ayında arttı!

ABD'de inşaat harcamaları Ağustos ayında yüzde 0,5 artış gösterdi. Bu artış ile ABD'de inşaat harcamaları 3 ayın sonunda yükseldi.

İngiltere’de inşaat sektörü Ağustos ayında geriledi!

IHS Markit/CIPS verilerine göre İngiltere’de inşaat sektörü satın alım yöneticileri endeksi (PMI) ağustos ayında bir önceki ayda kaydettiği 51,9 seviyesinden 51,1 seviyesine geriledi.

MKL İnşaat'tan 120 ay 0,89 vade farkı kampanyası!

MKL İnşaat Said-i Nursi projesinde yaşam başladı. Satışı devam eden proje için 120 ay 0.89 vade farkı kampanyası uygulanıyor.

ABD'de inşaat harcamaları 11 ayın zirvesinde!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, inşaat harcamaları Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0,8 artış gösterdi. Harcamalar, 11 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

Türkiye'nin en büyük fuar alanının inşaatı bu ay başlayacak!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), Türkiye'nin en büyük fuar alanını inşa edecek. 500 milyon dolarlık merkezin inşaatı bu ay başlayacak.

Aydoğ Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aydoğ Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da Ali Yılmaztürk ve Davut Oran ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şubat ayı inşaat sektörüne bereketli geldi!

YP inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, Şubat ayının inşaat sektörüne iyi geldiğini söyledi. Çankaya, ''2017'ye hızlı giren sektör 'pik' yaptı'' dedi.

İngiltere’de inşaat büyümesi 9 ayın en yükseğinde!

Markit/CIPS verilerine göre İngiltere’de inşaat sektörünün büyüme hızı son 9 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

aydoğanlar inşaat Ay Lounge Haberi

aydoğanlar inşaat Ay Lounge


Ay Lounge projesi Eskişehir 'de Aydoğanlar İnşaat imzası ile yükseliyor. Projede konutların yanı sıra dükkanlar da yer alıyor.


72 adet konuttan meydana gelen Ay Lounge projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.



Ay Lounge fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 3 bin 250 lira olarak belirlendi. 


Anahtar teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan Ay Lounge 'dan konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor, ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planından yararlanabiliyor.



Ay Lounge projesinin sosyal alanları arasında; spor salonu, yüzme havuzu, otopark ve güvenlik bulunuyor. Proje Tepebaşı Belediyesi 'nin arkasında yer alıyor.



Telefon:0 222 230 64 96

Web adresi: http://aylounge.com

Ceren...