11 / 05 / 2024

Aydoğanpark Tuzla erken teslim

Aydoğanpark Tuzla erken teslim

Aydoğan İnşaat, Aydoğanpark Tuzla projesinin teslim tarihini 3 ay öne çektiğini açıkladı. Projeden ev satın alan yatırımcılar, konutlarını haziran 2015 yerine, mart ayında teslim alacak.

Prof. Dr. Hasan Sözbilir: İzmir Tuzla Fayı'nın süresi doluyor! 7 büyüklüğünde deprem...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 3 sene önce İzmir için başlattıkları deprem erken uyarı sistemi projesinin sonuna geldiklerine dikkat çekti ve Tuzla Fayı'nı işaret ederek 7 büyüklüğünde deprem üretebileceğini söyledi. 

KİPTAŞ'tan erken teslim müjdesi! Tuzla Meydan Evler o tarihte teslim edilecek!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesinde erken teslim müjdesi geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada söz konusu projenin 3 Aralık tarihinde teslim edileceğini söyledi.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'de erken teslim müjdesi!

Temeli 1 Haziran tarihinde atılan İBB iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'de inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Yılmaz Aydoğan: İstikrarın devamı ekonomiye yansıyacak!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, siyasi iktidarın istikrarının ekonomiye can vereceğini ifade etti. Aydoğan Tuzla ve Pendik'te yer alan 2 konut projesinin de devam ettiğini söyledi.

TSKB GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi üyesi belirlendi!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Göktaş'ın görevden ayrılması sebebi ile boşalan Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi üyeliklerine Elif Aydoğan Özdemir atandı.

Tuzla Aydoğanpark Evleri fiyat listesi!

Tuzla Aydoğanpark Evleri fiyat listesi 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Aydoğanpark Evleri Tuzla'da dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Aydoğan Park Tuzla güncel ev fiyatları!

Aydoğan Park Tuzla güncel ev fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Aydoğan Park Tuzla'da daireler hemen teslim ediliyor...

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Tuzla Şubesi açıldı!

Gelecek Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirket Tuzla Şubesi, Yılmaz Aydoğan Şube Müdürlüğü'nde 520 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi, Müştak Sokak'ta açıldı.

Aydoğanpark Göztepe projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Aydoğanpark Göztepe projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriliyor. Aydoğanpark Göztepe projesi Ekim 2017 yılında teslim ediliyor...

Aydoğan İnşaat'tan Göztepe'ye 2 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projeleriyle ses getirmeye devam ediyor. Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy’den sonra Göztepe’de Aydoğanpark ve İstasyonpark projelerine başladı.

Evrenpark Fenerbahçe'de dairelerin metrekaresi 6 bin dolara!

Caddepark Erenköy ve Aydoğanpark Tuzla projeleriyle dikkat çeken Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine Evrenpark Fenerbahçe’yle devam ediyor. Kalamış sahiline yürüme mesafesindeki Evrenpark Fenerbahçe’de fiyatlar, metrekaresi 6 bin Dolar’dan başlıyo

Aydoğanpark Tuzla'da yaşam başladı!

Aydoğan İnşaat’ın, 2014 yılının ilk ayında hayata geçirdiği AydoğanPark Tuzla’da teslimler yapılıyor. 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan proje, İstanbul’un en çok değer kazanan ilçesi Tuzla’nın en dikkat projesi oldu.

Evora İstanbul Tuzla'da erken teslimler başladı!

5 bin 79 bağımsız bölüm ve sosyal tesislerden oluşan Evora İstanbul'da satışı gerçekleştirilen 4.300 dairenin bir kısmı erken teslim edildi. Projede teslimler başladı..

Aydoğanpark Tuzla erken teslim Haberi

Aydoğanpark Tuzla erken teslim
Aydoğanpark Tuzla’da dairelerin metrekare satış fiyatı ise 3.500 TL’den başlıyor. Fitness, sauna, çocuk parkı, kapalı otopark, çok amaçlı spor sahası, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi A’dan Z’ye bütün sosyal donatıların yer aldığı Aydoğanpark Tuzla’da, dairelerin brüt metrekareleri 65-230 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 olarak tasarlanan daireler, birinci sınıf malzemeleri ve titiz işçiliğiyle dikkat çekiyor. Aydoğanpark Tuzla’da, toplamda 6 blok ve 118 daire bulunuyor. Aydoğanpark Tuzla, İstanbul’un en büyük 7 projesi arasında gösterilen marinaya ise sadece yürüme mesafesinde...